Szabadidő

Tökéletes nyári családi kikapcsolódás

A családi nyaralást kicsik és nagyok egyaránt várják, hiszen nincs is annál nagyobb öröm, ha együtt pihenhetünk családunkkal. Ha Ön is szeretné családbarát környezetben eltölteni a jól megérdemelt pihenést, íme, az ajánlatunk!

Élvezze nyári pihenését családjával Hévízen!

További fotókért kattints a képre!
      További fotókért kattints a képre!

Ugye Ön is vágyik már a gyerkőcökkel egy tartalmas nyári üdülésre, amikor látja a gyerekek mosolygó arcát, hisz a sok programlehetőség, a lubickolás mind-mind elősegíti egy tökéletes családi nyaralás élményét. Nyáron is folytatódik az egész éves kulturális pezsgés Hévízen. 

Fiataloknak és felnőtteknek egyaránt tartalmas szórakozást kínáló programsorozat keretén belül számos sztárfellépő látogat a városba: X-Faktor sztárjai, Hooligans, HOBO, Harcsa Veronika, Deák Bill Gyula, EDDA, Bereczky Zoltán és Szinetár Dóra, Bikini, Tóth Vera, Irigy Hónaljmirigy, Piramis és még sokan mások. A fantasztikus programok mellett a Hévízi tófürdő kellemes mikroklímája a felnőtteknek, a gyermekmedencék és játszótér pedig a kisebbeknek nyújt kikapcsolódást.

Amennyiben szállásnak a Fesztivál tértől és a Hévízi Tófürdőtől 2 percnyi sétára található Hunguest Hotel Panorámát választja, a nagyszerű kilátás – Keszthelyi-hegység, Hévíz városa – mellé egy felejthetetlen programmal is kedveskedünk. Nyári családi wellnessnapok ajánlatunk keretében két alkalommal ingyenes elvisszük a „csapatot” Kehidakustányba a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőbe, ahol az egész nap az önfeledt szórakozásról szólhat mind a kicsiknek, mind a nagyoknak: fedett, háromszintes élményfürdő, masszázságyakkal, pezsgőszigettel, sodrómedencével, a szabadtéri strandon élménymedence poolbárral, gyermekpancsoló, hullámmedence, úszómedencék, gyógyvizes medencék, pihenő és napozóteraszok várnak minden ide látogatót.

Aki egy kicsit a természetbe is vágyik, hozza el kerékpárját, hisz egy Balaton-parti bringatúra a családdal biztosan jó program lesz. Aki merészebb és a hegyekbe indulna, is jó választás a Hunguest Hotel Panoráma: a város és környéke, a Keszthelyi-hegység is gazdag látnivalókban: Rezi vára, Egregyi-hegy, sümegi vár egész évben kihagyhatatlan program és látvány. Keszthely a csodálatos Festetics-kastéllyal és a Balaton-part a stranddal és a kikötővel mindössze 7 km-re található, ahol egész nyáron színes és érdekes programokkal várják az idelátogató családokat.

Tegye felejthetetlenné nyári családi vakációját Hévízen, a Hunguest Hotel Panorámában!

Tökéletes nyári családi kikapcsolódás

További információk:

Hunguest Hotel Panoráma
8380 Hévíz, Petőfi Sándor utca 9
06 83 341-074
E-mail: hotelpanorama@hunguesthotels.hu 
Web: http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/heviz/hunguest_hotel_panorama/

Tóparti nyugalom és élménydús kikapcsolódás az egész családnak

További fotókért kattints a képre!
           További fotókért kattints a képre!

A 4 csillagos Hotel Corvus Aqua a Gyopárosi-tó partján, idilli természeti környezetben, távol a város zajától, a gyopárosfürdői Gyógy-, Élmény- és Parkfürdővel összeépítve kínálja pihentető szolgáltatásait.

36 szoba, köztük standard és superior egyágyas, pótágyazható kétágyas, valamint családi szoba és lakosztály várja Vendégeinket. A szobák erkélyéről lenyűgöző kilátás nyílik tóra, az érintetlen természeti környezet nagyban hozzájárul a tökéletes feltöltődéshez.

A teljes megújuláshoz ajánljuk szállodánk finn szaunáját és wellnesskozmetikusunk kényeztető és szépítő szolgáltatásait.

Vendégeink kényelmét biztosítja, hogy szállodánkat zárt folyosó köti össze a Gyógy-, Park- és Élményfürdővel és Szauna Parkkal, ahol többek között 3 kültéri és 4 beltéri vízforgatásos medence vízi élményelemekkel, 2 óriáscsúszda, fényterápiás aroma-, gőz- és infrakabin, danárium, finn szauna, csobbanó- és pezsgőmedence, valamint a gyógyvízre épülő hagyományos gyógyászat szolgálja ki minden korosztály igényét.

A gyermekeket játszóház, a felnőtteket színes programok várják.

Mediterrán Éttermünkben és Tóparti Grillteraszunkon élvezhet konyhánk kínálatának páratlan ízeit és az egyedülálló tóparti környezetet, miközben profi kiszolgálásban részesül!

Válogasson nyárváró ajánlataink közül és engedje, hogy kényeztessük!

Ragyogó nyári akció 2 éjszakára történő foglalás esetén kétágyas elhelyezéssel, gazdag félpanziós ellátással, szauna- és fürdőköpeny-használattal már 10 900 Ft/fő/éj ártól.

Csak azért is nyár, akár 15%-os előfoglalási és óriási gyermekkedvezménnyel, 5 éjszakára történő foglalás esetén kétágyas elhelyezéssel, gazdag félpanziós ellátással, szauna- és fürdőköpeny-, valamint strandtörölköző-használattal, napi többszöri korlátlan belépéssel, pénteken és szombaton éjszakai fürdőzéssel a Gyógy-, Park és Élményfürdőben már 14 250 Ft/fő/éj ártól.

További információk:Tökéletes nyári családi kikapcsolódás

Hotel Corvus Aqua
5904 Orosháza-Gyopárosfürdő Hűvös u. 1.
Telefon: +36 68 413 810
Fax: +36 68 413 210
info@hotelcorvus.hu
www.hotelcorvus.hu

Élményekkel teli Park Inn nyár

További fotókért kattints a képre!
             További fotókért kattints a képre!

A Park Inn by Radisson Sárvár a Carlson Rezidor Hotel Group szállodalánc tagja, különösen igaz rá az egyszerűség, a korszerűség, a vendégek igényeire épülő ajánlatok és szolgáltatások, a magas biztonságérzet és nem utolsósorban az ár-érték arány egyensúlya.

A hotel 2006 nyarán nyitott, azóta elnyerte a Magyar Turizmus Minőségi Díjat és Zöld Szálloda díjjal is büszkélkedhet.

A szálloda 223 szobája minden igényt kielégít, számos összenyitható, családi szoba, apartman, suite és természetesen mozgáskönnyített szoba áll rendelkezésre.

Szobáink kényelmesek, praktikusak, széffel, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas televízióval és rádióval, széffel, üzenetrögzítős telefonnal, hajszárítóval, fürdőköpennyel, törölközővel, térítésmentes, szélessávú internettel (WiFi) felszereltek.  A kellemes hangulatot és az elegáns környezetet az egyedi, Park Inn design biztosítja.  Igény szerint francia- vagy külön ágyas szobát; pótágyat vagy babaágyat biztosítunk. Valamennyi szobánkban egyedileg szabályozható a légkondicionálás.

A modern és kellemesen berendezett „La Caraffa” étterem a félpanzió keretében svédasztalon kínálja a magyar és nemzetközi konyha remekeit.
A „Graffiti Lobby & Lounge Bár” délutáni kávézások és esti koktélozások hangulatos helyszíne.

A Park Inn Sárvár vendégei zárt, fűtött folyosón, fürdőköpenyben sétálhatnak át a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe és korlátlanul vehetik igénybe a több mint 5000 nm-es vízivilágot. Kristálytiszta víz, nagy, világos pihenőterek, fitnessterem, exkluzív szauna-világ, gyógy- és wellness szolgáltatások széles skálája garantálja a maximális kikapcsolódást.

A kétféle sárvári gyógyvíz mozgásszervi betegségek, reumatológiai panaszok, nőgyógyászati gyulladások kezelésére, sportsérülések rehabilitációjára alkalmas.

Külső-belső élménymedence, strandmedence, hullámmedence, fejesugróöböl, óriáscsúszdák, gyermek-élménymedencék, bébipancsoló, fedett úszómedence, megújult fitneszterem és bowlingpálya, többgenerációs játszótér és sportpályák gondoskodnak a szórakozásról.

További információk:
Park Inn by Radisson SárvárTökéletes nyári családi kikapcsolódás
Vadkert u. 4.
H-9600 Sárvár, Hungary
Tel: 00 36 95 530 100
Fax: 00 36 95 530 101
info.sarvar@rezidorparkinn.com
http://www.parkinnsarvar.hu

szobafoglalás:
reservation.sarvar@rezidorparkinn.com

Mozgalmas családi nyaralás Bobóországban

További fotókért kattints a képre!
           További fotókért kattints a képre!

Próbáltál már gyermekkel együtt elutazni? Akkor tudod, hogy milyen nagy kihívás mindegyik korosztály igényeit egyszerre kielégíteni. A gyerekek folyamatosan mozgásban lennének, mi, felnőttek pedig legalább néhány órára teljesen átadnánk magunkat a csendes pihenésnek. A családbarát alsópáhoki Kolping Hotelben mindez már 16 éve természetes. Itt minden korosztály együtt és külön-külön is rengeteg élményt gyűjthet.

A gyerekeket Magyarország legnagyobb szállodai játszóháza, Bobóország tengernyi játékkal, kreatív programokkal és sok új baráttal várja. A kétemeletes beltéri játszóház akadályait leküzdve a hatalmas csigacsúszdán át hangos örömkiáltással érkeznek a kicsik a labdatengerbe, hogy egy rövid pihenő után újabb úton induljanak a játékvár felfedezésére. Aztán kezdődhetnek a szabadtéri kalandok: pedálos gokartverseny, játszóterek, trambulin és kötélpálya. A vakáció kezdetével pedig még tovább fokozódik a hangulat. 15 animátor párhuzamosan több helyszínen reggeltől estig szervezi a programokat: kézműves foglalkozások, vízi vetélkedők, sportversenyek, bohócműsor, bábszínház, gyerekkoncert… Itt garantáltan tartalmasan telik a családi nyaralás.

Persze a szülők is velük tarthatnak, ha bírják szusszal, de amint a kicsik a játékok birodalmában elmerülnek, remek alkalom nyílik egy kis feltöltő pihenésre. A szakképzett óvónők napi 9 órában térítésmentesen vigyáznak a 3 év feletti örökmozgókra, de az 1–3 éves kicsik szüleinek is biztosított minden délelőtt néhány szabad óra. Végre bepótolhatók a rég elmulasztott beszélgetések a termálvízben elnyúlva, vagy a különleges fényárban az úszómedence partján összebújva. Majd az értékes pillanatoktól feltöltődve, a családi élményfürdőben még nagyobb energiával vághattok bele a közös emlékek gyűjtésébe.

A mozgalmas nap lezárásaként, a bőséges vacsora után a felújított, légkondicionált szobákban minden családtag kényelmesen pihenhet. De két gyermekkel már érdemes családi apartmant választanotok, hiszen itt a hangulatos szülői hálószoba mellett a kicsiket egy saját, vidám gyerekszoba várja. A tágas fürdőszoba megkönnyíti a reggeli készülődéseket, a konyhasarokban pedig a nap bármelyik szakában bébiételt melegíthettek. Sőt még babakocsit és etetőszéket sem kell hoznotok, hiszen az apartmanban a pelenkázó, fürdetőkád és sok más hasznos eszköz mellett ezeket is megtaláljátok.

További információk:Tökéletes nyári családi kikapcsolódás

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort
8394 Alsópáhok, Fő u. 120.
Tel.: (06) 83 344-143,
Fax: (06) 83 344-142
sales@kolping.hotel.hu
www.kolping.hotel.hu

Pihenés, kikapcsolódás, szórakozás egy helyen a család minden tagjának a Nyugat-Magyarországi Bükfürdőn!

További fotókért kattints a képre!
         További fotókért kattints a képre!

A családbarát Hotel Piroska***superior Bük idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját, mely alkalomból megújulva, a legmodernebb elvárásoknak megfelelő szállodaként fogadja vendégeit. Az elmúlt fél évben újjászületett az egész hotel: új, kényelmes superior szobák kerültek kialakításra, hagyományőrző, ízléses berendezésekkel, az épület új külső megjelenést kapott, a 92 szobához illő elegáns bejárattal, homlokzati kialakítással, valamint hangulatos belső terekkel. Emellett a vendégek által kedvelt saját élményfürdő idén is várja a kicsiket és nagyokat belső illetve külső medencékkel, gyermekmedencével, melyhez külön családi pihenőtér is tartozik, valamint szaunavilággal (finn-, bio-, infraszauna, gőzfürdő, tepidárium) és frissítő gyümölcskoktélokat kínáló wellnessbárral.

Sport- és gyermekanimációs programok, játszótér, kültéri játékok, kerékpártúrák, zenés esti rendezvények teszik még feledhetetlenebbé az itt töltött napokat.

A Hotel Piroska***superior Bük egész nyáron ingyenesen látja vendégül az 5 év alatti gyermekeket, sőt a 6 és 7 éjszakás kedvezményes Családi üdülés csomagot (69 900 Ft/fő/6 éj, ill. 75 900 Ft/fő/7 éj) foglalóknak kivételes akcióval kedveskedik: az ingyenességet 10 éves korig biztosítja, ráadásul megajándékozza vendégeit egy családi belépővel a gyöngyösfalui Holdfényliget Élmény- és Kalandparkba!

Ha mindez még nem lenne elég, és Ön még júniusban időt tud szakítani a pihenésre, élhet a 20 éves szálloda által nyújtott 20% kedvezménnyel is, mely bármely csomagárra érvényesíthető.
Széchenyi Pihenőkártyát elfogadnak!

Látogasson el Ön is családjával a megújult Hotel Piroska Bük***superiorba és élvezze a felhőtlen nyaralás örömét!

További információk:Tökéletes nyári családi kikapcsolódás

Hotel Piroska***superior Bük
H-9737 Bük,
Kossuth Lajos u. 60.
Tel: 00 36 94 558 200
Email: sales@hotelpiroska.hu
Web: www.hotelpiroska.hu

Családra hangolt nyár

További fotókért kattints a képre!
         További fotókért kattints a képre!

Amikor a napsütés és a víz nyújtotta örömök mellett személyre szabott gondoskodásra és valódi vendégszeretetre vágyunk, akkor nem érdemes csak külföldi úti célok között válogatni. A négycsillagos NaturMed Hotel Carbona Hévízen ideális helyszín akár családdal, akár kettesben nyaralunk.

A NaturMed Hotel Carbonában az egész család élvezi a nyári pihenést, a szülők mellett a kisebb és nagyobb gyerekek éppúgy, mint a nagyszülők. Még a kamaszokat is különleges programok várják, no meg a tinédzsermedence. Ott nyugodtan zsibonghatnak, míg mások az uszodában tempóznak, vagy élvezik az élményfürdő bizsergető vízsugarait és a termálmedencék gyógyvizét.

A Magyar Termék Nagydíjas NaturMed Hotel Carbona kiemelten fontosnak tartja a vendégek elégedettségét, ezért folyamatos fejlesztésekkel, bővülő szolgáltatásokkal igyekeznek még tökéletesebb körülményeket biztosítani a pihenéshez. 2012-ben bevezették a vezeték nélküli internetszolgáltatást, elfogadják fizetésnél a SZÉP kártyát, és Hévízen az egyetlen szállodaként a SuperShop pontokat is beváltják.

Családi kuponfüzet teszi teljessé a nyári élményeket

2012-ben igazi újdonsággal találkozhatnak a NaturMed Hotel Carbonában nyaraló családok. A négy éjszakánál hosszabb tartózkodásra érkező vendégek kedvezményeket rejtő családi kuponfüzetet kapnak, amiben a család minden tagja találhat izgalmas meglepetéseket. Többek között az édesszájúak akár fagyira, palacsintára is beválthatják, míg akik jobban vigyáznak a vonalaikra, azok kedvükre gyümölcssalátázhatnak. Emellett a kuponokkal számos arc- és testkezelést is kedvezményes áron lehet igénybe venni.

További információ:Tökéletes nyári családi kikapcsolódás

NATURMED HOTEL CARBONA****superior
H-8380 Hévíz, Attila u. 1.
Tel.: (00-36) 83/501-500
Fax: (00-36) 83/340-468
web: www.carbona.hu
e-mail: hotel@carbona.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top