Párkapcsolati problémák, ahogy mi, magyarok látjuk

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Stohl András, Rudolf Péter és Tompos Kátya is szerepel a Nejem, nőm, csajom című új romantikus vígjátékban, melynek forgatásán a Nők Lapja Café épp egy párcserés szex megbeszélésének közepébe csöppent.
TóCsa Írta: | 2012. 06. 09. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Párkapcsolati problémák, ahogy mi magyarok látjukMindenre elszánt asszony

Az első forgatási napon egy elegáns óbudai étterem asztalánál négy szereplő éppen azt beszéli meg, hogy benne lennének-e egy párcserében, de a beszélgetés végkifejletére a decemberi premierig kell várnunk. A film sztoriját az alkotók hétpecsétes titokként őrzik, de az már biztosnak tűnik, hogy négy nő és az ő párkapcsolati problémáik állnak majd a középpontban, és persze a szépségszalon, ahol a szálak összefutnak. A Stohl András feleségét alakító Gubík Ági szerint a film felnőtt módon közelíti meg a párkapcsolatokat és a szexualitást: „Egyszerre drámai és vicces helyzeteket láthatunk. Az én figurám például mindenre képes azért, hogy gyereke lehessen, és ebben a tervében semmi nem akadályozhatja meg” – mondja a színésznő.

Visszatér az új Tompos Kátya

Az alkotók szerint a szereposztás legnagyobb meglepetését Rudolf Péter tartogatja, aki egy tőle szokatlan karakter szerepben állhat helyt: „Két nagyon is összeillő ember összesodródik, de amikor egymásé kéne hogy legyenek, akkor derül ki valami, ami egészen groteszk fordulatot hoz. Ha többet mondanék, lelőném a poént” – mondta nekünk a színész, de nemcsak ő, hanem Tompos Kátya is profin őrzi a produkció titkait: „Egy mélyen vallásos család tagjai között történik egy konfliktus. Ennyit mondhatok a történetszálamról.” A mostanában a média elől kissé visszavonult színésznő azért azt megosztotta velünk, hogy mi volt az oka a háttérbe vonulásnak: „Nemcsak a zenére akartam koncentrálni, hanem szerettem volna magam mögött hagyni a lányos szerepeket, és már igazi nőként visszatérni mind a színpadon, mind pedig a filmekben.”

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!


A Nejem, nőm, csajom igazi csajos szórakoztatást ígér, amire biztosíték lehet a női dominancia a forgatókönyvírásban is. Szajki Péter (Intim fejlövés) rendező/forgatókönyvíró eleinte még egyedül írta a történetet, de párja, Vörös Adél annyiszor szólt bele a sztoriba és mondta el, hogy mit gondolnak és hogyan beszélnek a párkapcsolatokról a nők, hogy végül kinevezte társ-forgatókönyvíróvá.

Olvass tovább

Hozzászólások