Szabadidő

MINIMAX KÖLYÖK STRAND AGÁRDON, GYŐRÖTT ÉS MAKÓN, ismerje meg fürdőinket bővebben!

Az idei nyár és Magyarország legnagyobb gyermek rendezvénye, a MINIMAX KÖLYÖK STRAND, amely 2012. július 1-től augusztus 12-ig színesíti az agárdi-, győri-, és makói fürdők szolgáltatásait. A 6 héten át tartó fesztiválon minden héten más-más tematikájú programokkal, játékokkal várjuk a gyerkőcöket, szüleiket és nagyszüleiket egyaránt.

MINIMAX KÖLYÖK STRAND AGÁRDON, GYŐRÖTT ÉS MAKÓN, ismerje meg fürdőinket bővebben!Ezen a fergeteges program kavalkádon animátoraink játszva tanítják a lurkókat.

Tematikáink felfedezése során a gyerekek megismerkedhetnek, például az emberi test rejtelmeivel, a természet varázsával vagy a cirkuszi attrakciókkal, de ezen kívül még számos érdekes témával.
Ami biztos, hogy aki eljön ide, felejthetetlen élménnyel gazdagodik majd!

Tematikáink:

  • „UniverZoom”: Az egész napos „utazás” során megismerkedhetünk a minket körülvevő, csodálatos világgal! Ide tartozó játékok például a reflexjátékok, az óriás földgömb vagy fizikusok reflexei is.
  • „Beach party”: Itt mindenki felfedezheti a strandot, és a hozzá tartozó különleges játékokat, ilyen például a Robo-surf, cápavadászat vagy a petanque.
  • „Bajnokok napja”: – Minimax Fieszta: Itt a gyerekek megmutathatják, hogy mire képesek a sport és az ügyesség területén. Lesz óriás kosárlabda, gólyalábak, biliárdgolf, tiprókák és még sorolhatnám.
  • „Cirkusz a strandon”: Itt kicsik és nagyok is átélhetik a varázslatot, ezen a napon mindenki a társulat tagjává válhat. Ki lehet próbálni például a késdobálást, kötéltáncot vagy az oroszlánszelídítést is.
  • „Családi Olimpia”: Az újkori olimpiák versenyszámaiban mindenki ki próbálhatja ügyességét, a gyerekek és felnőttek egyaránt. Programok: atlétika, küzdősportok, labdarúgás, vízi sportok.
  • „Utazás a Föld körül”: A vendégek a program során minden földrészre ellátogatnak, és ott különleges játékokban vehetnek részt. Ilyen például a szumó birkózás (Ázsia) és Struccfutás (Afrika).

Szeretettel várjuk a családokat, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak. Mindenkit vár a MINIMAX KÖLYÖK STRAND!

A rendezvény a fürdők vendégei számára díjmentesek!

További információk!

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

……az igazi családi fürdő…..

További fotókért kattints a képre!
          További fotókért kattints a képre!

A páratlan környezetben elhelyezkedő egészség-szigetként funkcionáló gyógy- és élményfürdő 1000 m mélyről feltörő 58Co-os, alkáli-, hidro-karbonátos, kloridos, szulfátos, kalcium- és fluortartalmú gyógyvize, elsősorban reumás panaszok, kopások, mozgásszervi megbetegedések, egyes nőgyógyászati rendellenességek és műtéti fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére javasolt.

A fürdő ékszerdobozaként emlegetett, családias hangulatú élménymedence és szauna kert a családosok kedvence. A 180m3-es medence, álló- és fekvő masszírozó elemekkel, vízkésekkel, és gejzírekkel dúsítva, a 0, 5m vízmélységű gyermekpancsoló csúszdával és vidám játékelemekkel garantálja az egész család felhőtlen szórakozását. A fürdő szauna kertje különböző hőmérsékletű finn-, infra-, aroma- és kombigőz kabinokkal, csobbanó medencével, jakuzzival és egy mediterrán hangulatú, üveges pihenővel gondoskodik a pihenni vágyók nyugalmáról.

A fürdő udvarán, csodálatos ligetes-fás környezetben valóságos gyermekparadicsom található. Magyarországon egyedülálló, közel 500m2 területen egy minden korosztály számára megfelelő, gyermekbarát szőnyeggel borított kalandpark és játszótér várja a gyerkőcöket, ahol remek a móka a fürdő kabalafigurájával, Keszeg Karcsival. A szárazföldi játékelemeken kívül egy 450m2-es családi élménymedence is várja a gyerekeket immár szüleikkel, nagyszüleikkel. A 2012. május 25-én nyitott, minden igényt kielégítő wellness medence ugyanis egy gyermek- és egy felnőtt medence részből áll. A babák részére (0-30 cm vízmélységgel) „hempergő” készült, a kisgyermekeknek a 30 cm-es kisvizes medence, a nagyobbaknak pedig a 60 cm-es gyermekmedence áll rendelkezésre egy kisebb vízibarlanggal. A medencékben különféle élményelemek, csúszda, vízi fenyő, „vödrös játék” és egy gömbcsúszda találhatók. A felnőttek számára egy 90 és egy 120 cm-es vízmélységű medencerész épült, melyekben ülőpadok és fekvőágyak, masszázselemek, vízfüggöny, óriás nyakzuhany, négy vízsugár, hullámcúszda és sodrófolyosó gondoskodik testünk kényeztetéséről. A medence szerves részét képezi a vízibár, mely különleges élményt nyújt a felfrissülni vágyóknak.

Aki ide ellátogat, biztosan visszavágyik, akár több napra is. A fürdő közvetlen közelében található a 2008-ban felújított, 62 parcellával rendelkező impozáns Termál Kemping, mely minden évben húsvét napjától szeptember végéig várja a természetkedvelő vendégeit. Az éjszakára szóló szállásdíj magába foglalja a fürdőbelépőt.

Elérhetőség:MINIMAX KÖLYÖK STRAND AGÁRDON, GYŐRÖTT ÉS MAKÓN, ismerje meg fürdőinket bővebben!

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő
2484 Agárd, Fürdő tér 1.
Tel.: 22/579-230
Fax.: 22/579-249
e-mail: letesitmenyvezeto@agarditermal.hu
www.agarditermal.hu

Rába Quelle Gyógy – Termál – és Élményfürdő – A kényeztetés forrása….

További fotókért kattints a képre!
        További fotókért kattints a képre!

A Rába Quelle Gyógy- Termál – és Élményfürdő a Mosoni- Duna és a Rába folyó találkozásánál alkotott félszigeten található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Győr (Raab) történelmi városközpontjára.

A 2000 m mélyről 67 oC-os feltörő gyógyvízzel rendelkező fürdő gyógy, illetve wellness részlegeivel a legmagasabb minőségi színvonalon képviseli a mai kor gyógyászati és wellness elvárásait.

Mint a találkozások fürdője, minden korosztály igényeinek megfelelő lehetőségeket kínál a kikapcsolódásra.

 

Szolgáltatások:

Élményfürdő
Öt medence, két csúszda (64 m és 38 m), gyermekmedence és játéksarok szolgálja az egész család pihenését. Fekvőmasszázs, fúvókás masszázs- állítható áramlás, vízesés barlang, árellenes csatorna, vízi gomba és pezsgőfürdő teszi változatossá a vendégek szórakozását.

Termálfürdő
35-38°C-os vizével két medence várja a gyógyulni vágyókat fekvő masszázzsal, derék és hát fúvókákkal. Az óránkénti vízi torna szolgáltatás, szakemberek vezetésével minden korosztály aktív pihenéséhez hozzájárul.

Szauna kert
A két szintes szaunakertben 5 finn szauna, 2 gőzkabin, 2 infra szauna, egy aromaterápiás szauna és egy sóbarlang áll a vendégek rendelkezésére. Itt található a 16 személyes pezsgőfürdő, valamint egy kinti és benti merülő medence. A teljes ellazulás élményét még fokozzák a melegített pihenőpadok és a masszázsfotelek.

A szauna szolgáltatások köre 2009-ben úgynevezett felöntési szertartásokkal bővült, melyeket képzett szaunamesterek vezetnek a kedves vendégeknek. A sörös, sós, relaxáló felöntések megfűszerezik a szaunázás élményét minden vendég számára.

Gyógyászat
A fürdő közvetlen szomszédságában modern gyógyászati részleg működik. A részlegen európai színvonalú balneoterápiás kezelések vehetők igénybe: gyógymasszázs, víz alatti torna, tangentor-kezelés, iszappakolás, súlyfürdő, kádfürdő, és természetesen a gyógymedencék, melyek gyógyvize elsősorban kopásos csont és ízületi betegségek, krónikus gyulladásos izületi és izombántalmak, nőgyógyászati betegségek kezelésére alkalmas.
MINIMAX KÖLYÖK STRAND AGÁRDON, GYŐRÖTT ÉS MAKÓN, ismerje meg fürdőinket bővebben!

Elérhetőség:

Rába Quelle Kft.            
9025 Győr, Fürdő tér 1.        
Tel.:  +36-96-514-900
mail: titkarsag@rabaquelle.hu
www.rabaquelle.hu

 

Makói Hagymatikum

….a fürdők fürdője……..

További fotókért kattints a képre!
           További fotókért kattints a képre!

A Makói Hagymatikum fürdő 2012 januárjában pályázati forrás felhasználásával, Makovecz Imre Kossuth-díjas építész tervei alapján Európában egyedülálló organikus fürdőépület- együttessel bővült. Így az eddig meglévő beltéri fedett tanuszoda és a kültéri tanmedence, valamint a fiatalok kikapcsolódását szolgáló élménymedence mára komplex gyógyászati, wellness és családi részleggel is gazdagodott.

A kikapcsolódásra, feltöltődésre, wellness élményre vágyó vendégek a festői szépségű, templomszerű élménymedence térben lazulhatnak el, miközben megcsodálhatják a középen elhelyezkedő, szintén Makovecz Imre keze nyomát magán viselő, égbe törő, kb. 10 méter magas organikus oszlopot, amely az élménymedence tér éke is egyben.

A fürdő gyógyászati részlege a makói gyógyvíz és a marosi iszap páratlan kombinációjának köszönhetően számos betegség leküzdésében segít a betegeknek. Maga a gyógyvíz kiválóan alkalmas az ízületi és gerinckopásos betegségek, az ízületi gyulladás, ideggyulladás, idegfájdalmak, valamint az idegbénulás és a sorvadt izmok gyógyítására.

 A makói iszap kedvező szemcseösszetétele és képlékenységi tulajdonságai miatt kitűnően gyógyítja a mozgásszervi reumás betegségeket, de nagyon jól alkalmazható a lumbágók, a végtagtörések utókezelésére valamint a nőgyógyászati krónikus gyulladások gyógyítására is.
A széleskörű gyógyászati szolgáltatások mellett érdemes kipróbálni az exkluzív szauna világ kényeztető egyedi kínálatát:
Gőzkabin, Intim szauna, Fényözön szauna, Gyógynövényes szauna, Aroma szauna, Infrakabin, Makói szauna, Alföldi szauna és Kelo szauna. A szaunázás ideje alatt különleges szauna szeánszok és felöntések, merülő medence, jégkása adagoló, élményzuhany, valamint dézsás zuhany szolgálja a szaunázás teljes élményének megélését.

Nem lenne teljes a fürdő szolgáltatásinak köre wellness szolgáltatásokat kiegészítő, beauty részleg fodrászati, pedikűr, manikűr szolgáltatásai nélkül.

Amíg a szülők pihennek és regenerálódnak, a gyerkőcök is feltalálják magukat a létesítmény különleges baba birodalmába, ahol Hagymanó, a fürdő kabalafigurája gondoskodik a mosolygós arcokról!

Hamisítatlan sherwood-i hangulatot idéző játszóház, egy csúszdás, és egy tocsogó medencével. Anyukáknak baba-mama pihenő rész, ahol nyugodt körülmények között lehetnek babájukkal.A kicsiken kívül a nagyobb testvéreknek is akad szórakozás, főként a nyári hónapokban, amikor a szabadtéri csúszdamedence is üzemel.

MINIMAX KÖLYÖK STRAND AGÁRDON, GYŐRÖTT ÉS MAKÓN, ismerje meg fürdőinket bővebben!Fantasztikus kikapcsolódás az egész családnak!

Elérhetőség:

Makói Gyógyfürdő Kft.
6900 Makó, Makovecz tér 6.
tel.: 66/511-220
e-mail: titkarsag@hagymatkum.hu
www.hagymatikum.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top