Szabadidő

Állati! Újra jön a Big Brother

Újra elindul a népszerű valóságshow, csak egy kicsit másképp. A Big Brother házba ezúttal páviánokat költöztet egy népszerű csatorna.
forrás:vulture.com
forrás:vulture.com

Aki eddig azt gondolta, hogy az emberek a kamerák kereszttüzében úgy viselkednek, mint a majmok, az most megnézheti, hogyan viselkednek valójában a páviánok egy házba összezárva – adta hírül a vulture.com internetes oldal.

A show Big Baboon House vagyis a Nagy Pávián Ház néven fut majd. Egy dél-afrikai faluban forgatják, és a National Geographic Wild csatorna sugározza majd nyár közepétől. 50 páviánt költöztetnek a komfortos házba, rózsaszín fürdőszobával, plazmatévével, vagyis a majmok minden olyat megkapnak, amit az emberek. Több órán keresztül nézhetjük Rockyt, Rambot és a többieket, mert természetesen névvel szerepelnek a páviánok. Persze, ahogy az ember valóságshow-hősök, majd Ramboék is feladatokat kapnak.

Jon Kroll, aki több Big Brotherben volt producer azt mondja, sok valóságshow karakterrel dolgozott már, de soha olyan szimpatikus és elkötelezett szereplőkkel nem találkozott, mint a páviánok. Az előzetesből annyi kiderül, hogy a majmok nem szeretnek takarítani, és egy kis kaki a falon minden napos esemény.

Az állatvédők máris tiltakoznak, hogy miért kell a kekszért harcoló majmokat mutogatni a tévében. Döntsétek el kinek van igaz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top