Szabadidő

Budapesten ünnepel Sting

Ismét koncertturnéra indult Sting, aki idén ünnepli szóló pályafutásának 25. évfordulóját. Június 26-án Budapestre is visszatér.

Budapesten ünnepel StingHuszonegy magyar technikus segíti majd Sting stábját a koncert napján. Mint megtudtuk, 8 kamion és 2 busz szállítja a közel 300 négyzetméteres színpadot és a technikai felszerelést. A turné 35 fős saját stábjának nagy része technikai szakember, azonban saját szakács is utazik velük.

Stingnek nincsenek extra kívánságai, csupán egy kényelmesen berendezett öltözőt kért kanapéval, állólámpával és zöld növényekkel, valamint internetkapcsolattal. Étkezés és alapanyagok terén sem válogat, kizárólag friss gyümölcsöket és minőségi vörösborokat kért, illetve Sting öltözőjébe szoba-hőmérsékletű ásványvíz mellett gyömbért és citromot is be kell majd készíteni.

A budapesti koncerten nem lesz előzenekar. Este nyolckor színpadra lép Sting, és több mint 2 órás koncertet ad. Olyan szóló slágerei mellett, mint az All This Time, Shape Of My Heart, We’ll Be Together, Desert Rose, Englishman In New York vagy a Fragile az este folyamán a legnagyobb Police-slágerek is felcsendülnek, így az Every Little Thing She Does is Magic, Every Breath You Take, Roxanne vagy a Next To You is a koncertek részét képezik.

Június 26-án este Sting minden magyar rajongóját várja a Budapest Arénába!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top