Szabadidő

Még nem késő, hogy felébreszd a tested

A sporteseményeké a főszerep a hétvégi programajánlókban. Ha jó kondiban vagy, elindulhatsz egy női futógálán a Margitszigeten. Ha azonban inkább jógáznál, akkor a TF Atlétikai Csarnoka felé vedd az irányt. Miután kitornáztad magad, lazulhatsz egy musical-előadáson vagy az Etyeki Pincefesztiválon.

Még nem késő, hogy felébreszd a testedTestébresztő női futógála
Kis táv vagy nagy táv, futás vagy gyaloglás, bármelyikben kipróbálhatja magát az ember, az egyetlen feltétel, hogy nőnemű legyen, és még esőtől sem kell tartani. A brit nagykövethelyettes is indul a kizárólag nők számára rendezett futóversenyen, amin a Margitszigetet liheghetjük körbe. Férfiak is jöhetnek, hogy a célban egy szál virággal várják a hős lányukat, barátnőjüket, édesanyjukat, testvérüket vagy nagymamájukat.

Hol? Margitsziget, Szabadtéri Színpad
Mikor? Május 20.
Mennyiért? 500–2200 forint
Ne menj, ha nincs rendes futócipőd.

Még nem késő, hogy felébreszd a testedÚj élet jógafesztivál

Az ország legképzettebb jógaoktatói gyűlnek össze egy helyen, hogy segítsenek kiválasztani, a jóga melyik változata a legmegfelelőbb számodra, legyen az hatha jóga, gerincjóga, iyengar jóga, ashtanga jóga vagy dinamikus jóga. Ez a mozgásforma kitisztítja a fejet, gyógyítja a lelket, és bár nem kell hozzá ugrálni, még szálkásít is. A fesztiválra a pelenkás korosztályt is várják, és a gyerekeket akár le is adhatjuk a Kölyökpark képességfejlesztő centrumba.

Hol? TF Atlétikai Csarnok
Mikor? Május 19.
Mennyiért? 1300–1800 forint
Ne menj, ha hídba hátrahajolva szedegeted otthon a virágokat.

Még nem késő, hogy felébreszd a testedStarDust A Musical Show

25 világhírű musical legszebb dalait adják elő egy helyen és egy időben látványos színpadtechnika mellett. A Macskák, a Jézus Krisztus szupersztár, Az operaház fantomja, a Hair és a West Side Story számait négy magyar musicalsztár, Mahó Andrea, Csengeri Attila, Szűcs Kinga és Egyházi Géza éneklik a Győri Filharmonikus Zenekar kíséretében.

Hol?
Syma Csarnok
Mikor? Május 18. 19:30
Mennyiért? 3900–14900  forint
Ne menj, ha téged még a West Side Story sem hat meg.

Még nem késő, hogy felébreszd a tested10. Etyeki Pincefesztivál bónusz kaszkadőrnappal

Mivel idén tartják a tizedik Etyeki Pincefesztivált, a szervezők most minden korábbi alkalmon túl akarnak tenni. Persze szokás szerint bekukkanthatunk a helyi pincékbe, ahol nemcsak az etyeki borokat kóstolhatjuk meg, hanem az ország minden tájáról érkező vendégborászokét is. Természetesen e mellé rengeteg kézművestermék, házi finomság és koncert is jár, fellép például a Péterfy Bori & Love Band és Galambos Dorina együttese, a Mrs. Columbo. Ha már ott vagyunk, érdemes lehet átnézni az etyeki Korda Filmparkba, ahol kaszkadőrnapot tartanak, és lovas jeleneteket mutatnak be a Borgiák című sorozat reneszánsz díszletében.

Hol? Etyek
Mikor? Május 19–20.
Mennyiért? 1000 forint a fesztiválkártya
Ne menj, ha inkább egy sört innál.

Még nem késő, hogy felébreszd a testedValamieste

A Valamieste két kitűnő énekes színésznő segítségével igyekszik a nők minél több arcát felvillantani olyan szerzők versein és dalain keresztül, mint Cseh Tamás, Francois Ozon, Maár Gyula vagy Müller Péter Sziámi. Szalontay Tünde a neves Pintér Béla Társulat művésznője, Záhonyi Enikő többek között a Sziámi zenekar énekesnője. A darab egyszerre szól a nőknek, hogy kicsit magukra ismerjenek, és a férfiaknak, hogy kicsit közelebb kerülhessenek a nőkhöz.


Hol?
SufniG’Art’N
Mikor? Május 18. 20:00
Mennyiért? 800 forint
Ne menj, ha már így is túl sokat tudsz magadról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top