Szabadidő

Így néz ki a német és a bolgár Rém rendes család

Összegyűjtötték, milyenek a Rém rendes család szereplői a különböző országokban. Az argentin Al Bundy egy rokonszenves bajszos figura, a német inkább az Addams Familybe illene.

Valamit hihetetlenül jó eltaláltak az amerikai Rém rendes családdal, mert a prosztó cipőárus és a főzni képtelen felesége még ma is rettentően népszerű, pedig a sorozat ’97-ben véget ért. Azóta számtalan országban koppintották le a bevált receptet, de változó sikerrel. Most ezeket a helyi verziókat gyűjtötték össze a világ minden tájáról a Reddit fórumozói, ezen lehet csemegézni, amíg el nem készül az eredeti szereplőkkel beígért Rém rendes család mozifilm.

A legfrissebb a bolgár változat, amiben Peggy feltűnően szexin csücsörít, ezzel egy hónapja indultak. Az argentinoknál Al Bundy egy rokonszenves bajszos férfi, és bár csak két évad készült, állítólag olyan népszerű, hogy ezeket azóta is folyton vetítik. Ahogy nálunk, a németeknél is megbukott a sorozat, csak 26 epizódig jutottak, és mindkettőben ijesztően néznek ki a szereplők, a német Al Bundyt talán az Addams Familyből kérték kölcsön. Nálunk a magyar Rém rendes helyett azóta is inkább az eredeti ismétléseit adják. Nézd meg a galériában a 13 Rém rendes családot!

Így néz ki a német és a bolgár Rém rendes család

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top