Szabadidő

Nosztalgiáznak a magyar zenészek

Egy új alkalmazás segítségével bárki megoszthatja legkedvesebb Sziget-élményét a világhálón.

Idén augusztusban immár 20. alkalommal nyitja meg kapuit a Sziget Fesztivál, s a jubileum okán az elmúlt 19 év legemlékezetesebb szigetes pillanatait gyűjti és várja a most induló www.mienkasziget.hu oldal. A virtuális emlékkönyvben álló- és mozgóképek, blogbejegyzések idézik a múltat, és mostantól nyitott mindenki számára, aki emlékeit szívesen megosztaná a Sziget-közösséggel.

A Szigeten fellépő magyar zenészek, is megosztották emlékeiket a nagy világgal.  „1994. Tüzet raktunk, nem volt sátrunk. A földön aludtunk hálózsákban radnótisokkal, volt radnótisokkal, köztük Lamm Dáviddal. Reggel 8 körül ébredtem, a Division Bell szólt a Pink Floydtól. Életem egyik legszebb ébredése volt” – írja az oldalra Szalóki Ági énekesnő. Míg Lukács László a Tankcsapda első koncertjéről mesél a „szigetelőknek”. „Az első Szigeten délután 3-tól fél 4-ig kaptunk műsoridőt. De már nagyszínpadon lehettünk, és egy csomó olyan ember láthatott minket, akik még nem igazán tudtak a Tankcsapdáról, akik koncert után oda tudtak jönni hozzánk a pulthoz ismerkedni, hogy honnan jöttünk. Nyilván nem véletlenül kerültünk ennyi magyar zenekar közé egyikként, mert pár százan már Budapesten is ismertek minket.”

Nosztalgiáznak a magyar zenészek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top