Szabadidő

Balázs szelídül, Mónika komolyodik

A világnak nincs vége, csak mert a Való Világnak igen. Lássuk, milyen műsorokat készítettek nekünk tavaszra a tévék a Megasztáron túl.

Balázs szelídül, Mónika komolyodikEgy perc és nyersz!
Február 27-től, RTL Klub
Végre egy olyan vetélkedő, amiben sem énekelni nem kell, sem a ’68-as téli olimpia helyszínét nem kérdezik meg. Az Egy perc és nyersz!-ben közönséges háztartási eszközökkel oldanak meg viccesen idióta ügyességi feladatokat a versenyzők. Tíz próbát kell kiállni, hogy a jelentkező vihesse a tízmillió forintos főnyereményt. A műsort naponta adják Balázzsal, aki most nem szemétkedik, hanem egy sokkal kedvesebb arcát mutatja majd az eddigi cinikushoz képest. Az Amerikában kitalált műsor tavaly már elindult rengeteg más európai országban, Szlovéniában 28 millió forintot lehet nyerni, Németországban 70 milliót, Csehországban tízmilliót, Romániában picivel kevesebbet. Nyártól a Széf veszi át a helyét, szintén Balázzsal.

Balázs szelídül, Mónika komolyodikLegyen Ön is milliomos!
Február 29-től RTL Klub
Tizenhárom évvel a Meglepő és mulatságos és egy vesztett per után tér vissza a csatornára Friderikusz Sándor, aki nemrég még a TV2 tehetségkutatójában zsűrizett. Vágó István műsorát legutóbb Fábry Sándorral próbálták feltámasztani, és nemsokára kiderül, hogy a beszélgetős műfajokon edződött Friderikusz mit tud belőle kihozni szerda esténként. Az már biztos, hogy Vágó István is figyelni fogja az utódját. Arra mindenesetre odafigyeltek, hogy alaposan elhatárolódjanak a nagy elődtől. A műsor az RTL2 indulása után az új csatornán folytatódik majd.

Balázs szelídül, Mónika komolyodikHeti Hetes
Március 4-től RTL Klub
Bár pletykáltak róla, nem szűnik meg az 1999 óta futó Duna-parti dumaparti. Jövő héttől csökkentett fizetésért szövegel tovább Hajós András, Gálvölgyi János, Bajor Imre, Jáksó László, Farkasházy Tivadar, Hernádi Judit és Hajdú Steve. Meglepetés vendégként bevetik még Szulák Andreát, Somát és Tereskovát is.

Marslakók
Március 4-től, m1
Jáksó sorozatának forgatása nem indult eseménytelenül, eddig felgyújtottak egy házat, borogattak autót és majdnem odafagyasztottak egy operatőrt a kamerához egy helikopteres felvételnél. Az akcióval tehát nem fukarkodnak, és a többi magyar szappanoperával ellentétben a közéleti események is beszivárognak majd az epizódokba. Az újságírókról szóló sorozat szereplői nem csúcsra járatott nagyágyúk, Mazányi Eszter korábban a TV2 Tea című sitcomjában tűnt fel, a vadmacskás ügyvédnőt játszó Valentin Titániát a Fenyő Miki életéről szóló Made in Hungária című filmben láthattuk. A csapathoz tartozik még Ripli Zsuzsa, mint egy fotós barátnője és bohócdoktor.

Balázs szelídül, Mónika komolyodikÉden Hotel
Március 5-től Viasat 3
Márciustól újra kavarnak a feszes testű lányok és a jól kigyúrt fiúk az Éden Hotelben, ami az első szériájával a legkeresettebb kifejezés lett a magyar interneten. A hivatalos oldalon stratégiai észjátéknak nevezett műsorban most Mexikóban eresztenek egymásnak többek között egy iratmacát, egy jóképű ácsot, egy flegma brókert, egy zsiráfrajongó diákot, valamint egy homályos foglalkozású lányt is, aki vetkőzött már a Playboynak és Voksán Virág a példaképe, ezért hozzá hasonlóvá műttette magát. Az első képek alapján a luxust megduplázták, már csak azon kell izgulni, hogy lesznek-e akkora figurák most is, mint Ádám, Niki és Éden Szandra, a közellenség.

Csillag születik
RTL Klub
Az X-Faktor lepihen, helyette a Csillag születik indul újra Liluval és Ördög Nórával, csak a rajt időpontja titkos még. A régi zsűriből csak Hernádi Judit maradt, hozzá áll be Pokorny Lia a Beugróból, Hajós András és Puzsér Róbert, az érdekes stílusú kritikus.

Átvágó
Március vége, Story4
Miután Fábry megcsinálhatta a saját műsorát az M1-en, a magyar televíziózás másik nagy öregje is a maga képére formálhatta azt a műfajt, amihez a legjobban ért. Fábry egyelőre nem robbantott, de ez még nem kell hogy elvegye a kedvünket az Átvágótól. A versenyző, aki állja a sarat, tízmillió forintot vihet haza a háromfordulós játék végén. Vágó egyelőre a családján és a barátain tesztelte az új rendszert, és a látványos megoldásokat hanyagolja, egy nyugisabb, régi vágású műsort ígér.

Life4You
Áprilistól, ATV
Miután az RTL Reggelijéből kiesett, az ATV-n kerül újra képernyőre Erdélyi Mónika. Bár újabb Mónika Show-t is rebesgettek, a hajtépés, káromkodás és perlekedés helyett egy békés, beszélgetős életmódműsorra készülhetünk, amiről eddig az a nagyon fontos információ derült ki, hogy a csatorna úgy is vállalja Mónikát, hogy pár kiló felugrott rá.

Szerencsekerék
Május 7-től, Story4
Tavasztól újra pörög Árpa Attilával és Klausmann Viktorral a Szerencsekerék, amiben a karácsonyi sztáros adások után újra civilek forgathatják ki maguknak a lakásfelújításra vagy nyaralásra hiányzó pénzt. Szeretettel várjuk az újabb kínos bakikat.

Attila Show
RTL Klub
Itt még sok a kérdőjel, de ha Alekoszt nem hagyták parlagon heverni a VV4 után, akkor miért ne kaphatna saját műsort a mostani széria legfurább figurája, aki elődjéhez hasonlóan meg is nyerte a valóságshow-t. A madarak csicseregnek, aztán később kiderül, hogy kacsa volt-e a hír, vagy sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top