Szabadidő

Így űzd el a telet!

Ma újra támad a tél, de a fővárostól Mohácsig országszerte küzdenek ellene. Aki viszont hópárti, az a Bakonyban csúszkálhat.

Busójárás Mohácson

Így űzd el a telet!Ma újabb hórétegekkel támad a tél, de Mohácson már csütörtök óta nagy erőkkel űzik el a hideget és köszöntik a tavaszt a bundába bújt busók. A fő esemény vasárnapra esik, de érdemes az egész hétvégére lenézni, mert szombaton is rengeteg koncert és más látványosság várja a télbúcsúztatókat, mint a veteránkerékpár-bemutató, a busólakodalmas menet, vagy a sokácbab-főzés. Kedvcsinálónak nézd meg a galériánkat!

Hol? Mohácson
Mikor? Február 19-ig.
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha inkább neten néznéd.

Budapesti farsang és karnevál

Így űzd el a telet!Az élő farsangolásból a főváros sem marad ki, családilag körmöcskézhetünk vagy készíthetünk kiszebábot a Mezőgazdasági Múzeumban. Este megjelenik a Karnevál hercege és maga az ördög is.

Hol? Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Városliget, Vajdahunyadvár
Mikor? Február 18-án 10:00-től
Mennyiért? 750–1500 forint
Ne menj, ha nem bírod a tömeget.

 

 

Bikini 30 koncert

Így űzd el a telet!Télen is nyalhatjuk a fagylaltot, legalábbis ezt énekelhetjük a most harmincéves Bikinivel a szombati koncertjükön. Bár az együttes rendszeresen koncertezik országszerte, a hétvégén női vonósnégyest, fúvósokat, és egy hatvanfős kórust is bevetnek, és az ország elmúlt harminc évének történetét is beleszövik az estébe.

Hol? Papp László Budapest Sportaréna
Mikor? Február 18. 18:30
Mennyiért? 5990–9900 forint
Ne menj, ha neked Nagy Feróval Bikini a Bikini.

 

Így űzd el a telet!Snow Day Eplényben

Jégszobrászokkal és szánhúzó kutyákkal is találkozhatunk szombaton a Bakonyban, ahol kicsik, nagyok, férfiak és nők is indulhatnak a különféle snowboardos versenyeken. Ha még nem vagyunk azon a szinten, hogy óriás ugratón és jeges csöveken csúszkáljunk, akkor lazább vetélkedőkön is indulhatunk, és a kezdők hatféle havas sportot próbálhatnak ki.

Hol? Nordica Síaréna, Eplény
Mikor? Február 18.
Mennyiért? 500 forint a nézelődőknek, síjegyek 3400 forinttól
Ne menj, ha inkább az Alföldön vagy otthon.


Marilyn Monroe és Clooney titkos élete

Így űzd el a telet!Érdemes most behúzódni a moziba a latyak elől, mert két izgalmas Oscar-jelölt filmet is bemutattak a héten. Az egyikben egy fiatal angol rendezőasszisztens kerül közel az ikonikus Marilyn Monroe-hoz, és az ő szemszögéből tekinthetünk be lopva a színésznő magánéletébe. Az Utódokban az emberarcú George Clooney-ra könnyezhetünk egy szívmelengető családi drámában.

Hol? A mozikban
Mikor? Egész hétvégén
Mennyiért? Egy mozijegy áráért
Ne menj, ha inkább a levegőre vágysz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top