Szabadidő

Mentők vitték kórházba a kimerült Demi Moore-t

A válófélben lévő színésznőnek le kell állnia új filmje forgatásával, amiben egy pornóellenes aktivistát játszott volna.

Mentők vitték kórházba Demi Moore-tKedd este kórházba került Demi Moore, a lakásáról hívták ki a mentőket, akik fél órát foglalkoztak a színésznővel, mielőtt elvitték volna, írja a TMZ nevű amerikai bulvárszájt.

A háttérben a lap forrásai szerint gyógyszer-túladagolás áll, de a színésznő szóvivője azt nyilatkozta, hogy a stressz és a kimerültség okozta az összeomlást. „A sok feszültség miatt kért szakszerű segítséget, hogy kezeljék a kimerültségét és az emiatt megromlott egészségét” – mondta. Az biztos, hogy mostanában volt min aggódnia a színésznőnek, hiszen két hónapja ment tönkre a házassága Ashton Kutcherrel, aki ráadásul azóta már vidáman randizgat

A váratlanul jött betegség miatt abból a filmből is ki kellett szállnia Demi Moore-nak, amit most forgatnak Linda Lovelace, az 1972-es Mély torok című film híres pornósának életéről. A színésznő ebben Gloria Steinemet játszotta volna, aki aktivistaként tiltakozott a pornó ellen. Ezt megelőzően Miley Cyrusszal forgatta a LOL című vígjátékot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top