Szabadidő

Nem bírnak leállni az Alkonyat-filmekkel

Bár az Alkonyat-könyvek már elfogytak, a pénz beszél, ezért a filmsorozatot az ötödik rész után is szeretnék folytatni.

Nem bírnak leállni az Alkonyat-filmekkelStephenie Meyer utolsó könyvét két részre bontva filmesítették meg, de még ezután is tovább forgatnák a romantikus vámpírmozikat, adta hírül az Indiewire blogja. „Szerintem az Alkonyat – Hajnalhasadás második része több mint 700 millió dolláros (166 milliárd forintos) bevételt hoz majd” – nyilatkozta a Lionsgate stúdió vezetője, bár még csak az első rész került a mozikba. A vámpíros sorozat ráadásul eredetileg egy másik stúdióhoz, a Summithoz tartozik, de múlt héten megvette őket mindenestől a Lionsgate szerény 97 milliárd forintos összegért. Ha az új film ennek valóban közel a dupláját hozza a konyhára, akkor már megérte a vásár.

„Nehéz elképzelni, hogy ne legyen több egy filmben, ami ennyi bevételt termel – folytatta a számok bűvöletében a stúdióvezér. – Ez egy lenyűgöző sorozat, ami nagyon jól tartotta a színvonalát, ezért azt mondom, hogy nagyon bízom a további folytatásban.”

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz az emlegetett színvonallal, ha nincs több könyv, amiből dolgozhatnának, és egyáltalán, hol veszik fel a fonalat? Szóba jöhet például egy előzményfilm, és még számos verzió elképzelhető, úgyhogy jöhetnek a találgatások.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top