Szabadidő

Visszaszólt George Michael a halálát kívánóknak

Radikális keresztények a melegsége miatt támadták, miközben élet és halál között lebegett a tüdőgyulladása miatt. Leköcsögözte őket.

George Michael üzent a halálát kívánóknakÚgy tűnik, már elég jól van a súlyos tüdőgyulladásból gyógyulgató énekes ahhoz, hogy válaszoljon annak a radikális keresztény csoportnak, akik a betegsége idején a haláláért imádkoztak. A Keresztények a Morális Amerikáért azt állította, hogy az énekes szervezete azért gyenge, mert AIDS-es, és megérdemli a halált, mivel meleg.

„Tudom, hogy van rengeteg olyan keresztény, akik csodálatos, melegszívű emberek, és a kereszténység pozitív üzenetét megfogadva példamutató, szeretetteljes életet élnek, például azok, akikkel naponta együtt dolgozom, pihenek és játszom – írta a Twitterén. – Viszont vannak olyanok, köztük a halálomért imádkozók, akik kiforgatják a régi vallásos írásokat, és ezzel igazolják magukat, miközben elmeháborodott köcsögök – és nem a szó jó értelmében. Istenem, de jólesett ezt leírni!”

A végén még annyit tett hozzá, hogy 2012 lehet élete legjobb éve, és szerencsére mégsem ez az utolsó, amit megélhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top