Szabadidő

Hurrá, szilveszter!

Azoknak ajánlunk szilveszteri programokat, akiknek olyan csúnyán megfeküdte a gyomrát a karácsony, hogy renyheségükben még mindig nem tudják, milyen irányba mozduljanak ki a tévékészülék elől, hogy az új év ne ott érje őket.


Hurrá, szilveszterThe End – Last New Years Eve
Mivel most már tényleg bezár a bazár, ami a Merlin partirészlegét illeti, ha fel vagyunk rá készülve, hogy ilyenkor legalább fél óra alatt érünk fel a csigalépcsőn, vállaljuk be a szilveszteri bulijukat. Ezzel nem nagyon lehet mellélőni.

 

Hol? Merlin Színház
Mennyiért? 1500–2000 forint
Ne menj, ha amúgy sem voltál „merliner”.


Szilveszteri Városi Vigasságok
Ha Nyugat-Dunántúlon élünk, és nem tartjuk ildomosnak, hogy egy szobába vagy terembe zárva töltsük az év legutolsó éjszakáját, Győrben részünk lehet a kívánt igazi közösségi élményben, az utcán bulizásban. Természetesen szólni fog a zene, sokan lesznek, és még karaokezhatunk is.

Hol? Győr, Városház tér
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha nem bírod a mínuszokat.

 

Hurrá, szilveszterÜgetőszilveszter
Az Ügetőszilveszter ugyan még éjfél előtt véget ér, de jó lehet bemelegítésképpen azoknak, akik nem bánják, hogy néhány órás szurkolás, álldogálás és futamnézés után, éjfél után néhány perccel hullafáradtan fognak az ágyba rogyni. Ők lesznek azok, akik nem maradnak le a január elsejéről, ami voltaképpen az igazi ünnep.

 

Hol? Kincsem Park, Budapest
Mennyiért? 600–1000 forint
Ne menj, ha a csillámpónikban kimerül a lóismereted.

 

BJC Jazzszilveszter
Sok zenés-kajás program van a városban, de ez ígérkezik egyedül olyannak, melyről nem lesz kínos beszámolni másnap sem. A Budapest jazz Clubban szilveszterkor nemcsak Szakcsi Lakatos Bélát, Tzumo Árpádot, valamint a legdögösebb jazzdívákat lehet meghallgatni, hanem egy, az év végéhez illő lakomát is elfogyaszthatunk.

Hol? Budapest Jazz Club
Mennyiért? 6900 – 16 900 forint
Ne menj, ha a bögyödben van a BJC, mert egész nyáron behallatszott a lakásodba a kültéri dajdajozásuk.

 

Hurrá, szilveszterSzilveszteri Operetthajó
Az Operetthajó sikerességét az jelzi, hogy már több  mint ezerszer sikerült elindítani a Dunán, ahol műértő közönség és a lelkes turisták együtt merülnek alá az operett, az opera és musical egy-egy gondosan kiragadott, felhőtlen szórakozást biztosító pillanatában. Természetesen nem maradunk éhen sem, de ha nem lennénk képben egyes művészettörténeti alkotásokkal, hát azokat is elmagyarázzák nekünk.

Hol? A Dunán, Budapesten
Mennyiért? 36 000 – 50 000 forint
Ne menj, ha inkább ugyanezt nézed a tévében ingyen.

Soundattack Szilveszter
A hajón Palotai teszi tiszteletét szilveszterkor, ami azért lehet jó választás mind az A38 szervezőinek, mind nekünk, mert a veterán DJ mindig eltalálja a hangulatot, és egyszerre alkalmazkodik hozzá és fokozni is tudja, szilveszterkor pedig mi másra lehetne szükségünk.

Hol? A38, Budapest
Mennyiért? 4000 forint
Ne menj, ha Palotai is a fiad lehetne.

 

Hurrá, szilveszterSzilveszteri Futógála
Békéscsabán az idén jelmezben is lehet futni, sőt a távok teljesítése után pezsgőt is kapnak a versenyzők. Mi motiválhatna minket jobban arra, hogy ne „holnap”, hanem még akkor kezdjük el az egészséges életmódot, amikor még nem ittunk többet a kelleténél.

 

Hol? Békéscsaba, Városi Sportcsarnok
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha az újévi fogadalmaid között nem szerepel a sportolás.

 

Fenyő Miki újévi koncertje
Fenyőhöz az idén Polyák Lilla énekesnő és Dévényi Tibi bácsi csatlakozik, hogy olyan szilveszteri bulit rittyentsenek, amiben nem csalódik sem gyerek, sem a nagyi. Mi pedig úgyis jól fogjuk érezni magunkat, feltéve persze, ha a Hungáriát vagy a nyolcvanas–kilencvenes évek slágereit szeretjük.

Hol? SYMA Rendezvénycsarnok, Budapest
Mennyiért? 5990 – 12 990 forint
Ne menj, ha nem kenyered a limbózás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top