Szabadidő

Harry Potter veri az Alkonyatot

24 927 néző fizetett be itthon az Alkonyat – Hajnalhasadás első részére a csütörtöki bemutatón és a szerdai elővetítéseken. Ez azonban elmarad a Harry Potter utolsó részének adataitól.

Harry Potter alázza a vámpírokatErősen nyitott az Alkonyat – Hajnalhasadás első része, a nagyobb országokból beérkezett adatok szerint 8,9 millió dolláros bevételt hozott egy nap alatt. Magyarországon csütörtökön mutatták be a filmet, de szerda éjjel már tartottak premier előtti vetítéseket. Így a vámpíresküvőt már 24 927 néző látta nálunk az éjféli vetítésekkel együtt.

Az idén nyáron bemutatott Harry Potter és a Halál Ereklyéinek második részét ezzel azért nem sikerült lekörözni. A varázslós fantasyre 52 352 néző váltott jegyet az első napon itthon.

A vámpír-saga majdnem utolsó fejezetében végre beteljesedik Edward és Bella szerelme, és a párnacsatának kézzelfogható eredménye is lesz egy terhesség formájában. A születendő vámpírgyermek azonban nemcsak Bellára veszélyes, de a vámpír-farkasember népek se nézik jó szemmel.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top