Szabadidő

Botrányfilm készül Diana életéről

Lady Di életének egy fejezetéről ezúttal egy német rendező forgat filmet, a főszerepet pedig egy amerikai színésznő alakítaná.

Botrányfilm készül Diana hercegnő életébőlA film Lady Diana dr. Hasnat Kahn pakisztáni szívsebésszel folytatott titkos szerelmi viszonyát dolgozza fel.

A film rendezője A kísérlet, illetve A bukás – Hitler utolsó napjai című mozikat is jegyző, német Oliver Hirschbiegel. A walesi hercegnőt egy egyelőre viszonylag kevéssé ismert, 30 éves amerikai színésznő, Jessica Chastain alakítja majd.

Jessica Chastain
Jessica Chastain

A film költségvetése 15 millió dollár. Várhatóan jövő márciusban kezdik forgatni, Pakisztánban, Angolában, Dél-Franciaországban és Párizsban vesznek majd fel jeleneteket.

A filmes szaklapok szerint azok, akik már olvasták a forgatókönyvet, úgy vélik, hogy a film nem vet majd túlságosan kedvező fényt a néhai hercegnőre, így valószínűleg – különösen Nagy-Britanniában – botrányt kavar majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top