Szabadidő

Beszólt nekünk Ördög Nóra

Beszólt nekünk Ördög Nóra – méghozzá élő adásban. Hogy miért, arról fogalmunk sincs. De azért örülünk, hogy velünk kezdődött egy X-Faktor-döntő…

Beszólt nekünk Ördög NóraRejtélyes üzenettel kezdődött az X-Faktor harmadik élő adása. A saját maga által „lecsúszott úszósapkához” hasonlított ruhában színpadra lépő Ördög Nóra a következő szavakkal indította a szombat esti show-t: „Hát, a héten született egy kritika a műsorról, amelyben a szerző, Nagy Sebestyén azt írta, hogy az X-Faktor egyre érdektelenebb, sőt egyenesen unalmas. Hát én nagyon remélem, hogy az a kétmillió-száznyolcvanháromezer néző, aki velünk volt a múlt héten, nem ért ezzel egyet, de egyvalaki egészen biztosan nem unatkozott, és ő Keresztes Ildikó. Szerintem egyébként ha a műsornak lenne csomagolása, arra nyugodtan ráírhatnánk, hogy érdektelenséget és unalmat még nyomokban sem tartalmazhat, legalábbis így tervezzük a mai estén is.”

A stílusát egyre kétségbeesettebben kereső műsorvezető az eggyel korábbi adásban Szalai Vivien Stohl-könyvét reklámozta egy felkonfjában, most pedig a Nők Lapja Café főszerkblogjának egyik bejegyzését, igaz, ezúttal fordítva járt el: a szerzőt megnevezte, a terméket nem. Az ingyenreklámnak (és a ténynek, hogy Nóri is olvasónk) így is nagyon örülünk, és csak azért sem állunk be gonoszkodó kritikusainak hosszú sorába, akik legutóbb viselt ruhájáról például olyanokat írtak, hogy az „hatalmassá tette farát”, frizuráját pedig gyeptéglához hasonlították. Viszont érdeklődve várjuk a negyedik adás váratlan „termékmegjelenítéseit”.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top