Szabadidő

Michelle Obama filmsztár lesz?

A francia elnök felesége után most az amerikai elnöknét is meg akarja szerezni Woody Allen. Egy filmszerepre.

Woody Allen színésznőt faragna Michelle ObamábólCarla Bruni-Sarkozy Woody Allen idén tavasszal bemutatott, Éjfél Párizsban című filmjében szerepelt, a legendás filmes azonban úgy tűnik, nem akar megállni egyetlen first ladynél: „Ha egy szobában lennék Michelle Obamával, és lenne számára egy megfelelő szerepem, nem haboznék megkérdezni, hogy vállalja-e” – nyilatkozta egy brit tévéműsorban. Woody Allen színésznőt faragna Michelle Obamából

Hogy csupán elméleti felvetésről van szó, vagy Woody Allen valóban „megkörnyékezni” készül Obamánét, egyelőre nem tudni. Mindenesetre, ha tényleg sikerülne megnyernie őt egy filmszerepre, az valóban nagy durranás lenne, hiszen míg Sarkozy elnök neje korábban modell és énekesnő volt, illetve filmekben is feltűnt, addig Michelle Obama sohasem csinált még ilyesmit. A magunk részéről kifejezetten kíváncsiak lennénk rá színésznőként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top