Szabadidő

Jön a Bridget Jones 3

Bár a Mindjárt megőrülök! alcímmel futó második rész már jócskán megosztotta a rajongókat, úgy tűnik, jön a harmadik. Colin Firth egy óvatlan pillanatában még a sztorit is kikotyogta.

Már tavaly megjelent egy hír, hogy Helen Fielding nekilátott a harmadik Bridget Jones-könyv írásának és ezzel párhuzamosan a filmverzió forgatókönyvén is dolgozik, de akkor még nem lehetett tudni, mikorra készül el a történettel és miről is fog szólni. Fielding (aki az elmúlt évtizedben próbálkozott novellagyűjteménnyel és kémtörténettel is, kevés sikerrel) a mai napig nem nyilatkozott az ügyben, de Colin Firth, úgy tűnik, nem tudja tartani a száját, mert az Access Hollywood interjújában kikotyogta a sztorit. „Kiderül, hogy Bridget-nek és Marknak nem lehet közös gyereke, amit a nő nehezen visel el. Otthagyja a férfit, és ismét Daniel Cleaver ágyában köt ki, és csodák csodájára azonnal teherbe esik. A felelőtlen Cleaver persze megint dobja őt, és ki lehet találni, ki jelenik meg újra a képben…” – adta elő a történet vázát a színész.

Jön a Bridget Jones 3

A készítő Working Title Films már 2009 óta szorgalmazza a folytatást, ami nem csoda, lévén az első és a második rész is közel háromszázmillió dollárt hozott. Mivel Renée Zellweger utoljára 2004-ben szerepelt sikerfilmben (ami éppen az említett Bridget Jones 2 volt), nem kétséges, hogy örömmel veti bele magát a husi angol csajszi újabb kalandjába. Már ha Bridget továbbra is husi lesz egyáltalán…

Efelől ugyanis vannak kétségeink, Zellweger ugyanis korábban többször is azt nyilatkozta, hogy csak abban az esetben hajlandó újra Bridget bőrébe bújni, ha ehhez nem kell ismét meghíznia. Mivel azonban a karrierje finoman szólva is gyengélkedik, lehetséges, hogy mégis újra átesik a drasztikus hízó- és fogyókúrán. Ha a madonnás karjaira tekintünk, a hízás része még jót is tenne neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top