Szabadidő

Sminkelve, női ruhában pózol Robert Downey Jr.

Magyarországon január 5-én mutatják be Guy Ritchie legújabb filmjét. A Sherlock Holmes: Árnyjáték, a 2009-es Sherlock-film folytatása, a főszerepekben továbbra is Robert Downey Jr. és a Jude Law látható majd.

ASminkelve, női ruhában pózol Robert Downey Jr. detektívtörténet második részében Holmes (Robert Downey Jr.) és Watson (Jude Law) halálos ellenségükkel, Moriarty professzorral (Jared Harris) néznek szembe, Holmes bátyjának, Mycroftnak a segítségével. A filmben szerepel Noomi Rapace is, aki egy francia cigánylányt alakít, valamint ismét felbukkan Irene Adler szerepében Rachel McAdams. Downey a film egyik jelenetében női ruhába öltözik, és kék szemhéjfestékkel, erős rúzzsal kikenve álcázza magát.
A magyar rajongók számára nagy kérdés, hogy Stohl András tudja-e szinkronizálni a második részben is Watson professzort. Mi mindenesetre csak vele tudjuk elképzelni a filmet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top