Szabadidő

Miért rohangál Claudia a sötét erdőben?

Claudia a pulcsiját reklámozza, így viszik az erdőbe. Rajta kívül a jövő gyerekkönyve, a szerelem színe és hozzáértő szakik e heti webes ajánlónkban.

Miért rohangál Claudia a sötét erdőben?1. Modell a rengetegben
A kilencvenes évek német szupermodellje, Claudia Schiffer némi szünet és három gyerek után ismét feltűnt a színen. Műsorvezetés és modelliskola helyett saját divatmárkát alapított. Nagy meglepetésünkre miniszoknya helyett mamapulcsikat árul, méghozzá az alaktalan, vastagfonalas fajtából, amelyek igazán csak a negyvenkilós nőkön állnak jól. A fekete kasmírponchót azért persze elfogadnánk. A pókos logóval bevezetett márka beharangozó kampányfilmjében stílszerűen hideg, sötét erdőkben ijedezik és rohangál a szőke szépség.

2. Kösz.
Nem állítjuk, hogy értjük a mottóját az alábbi fotóblognak („Fuck you is the new thank you”), mindenesetre a szerzőpáros két barát vizuális naplójának meghökkentő képein jókat lehet kacarászni.

3. Végre megtudod!
Milyen a színe a szerelemnek? És a csütörtöknek? Ezekre a poetikus kérdésekre is objektív választ ad egy új kereső, amely a Flickr képmegosztó oldalt böngészi végig egy algoritmus segítségével.

4. Nem csöpög a csap
Múlt héten bemutattunk egy online szakember-kereső oldalt. Nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy létezik egy másik hasznos honlap, amelyen közel nyolcezer hazai szakember közül válogathatunk értékelésük alapján.

5. A modern gyerek
Az Alice Csodaországban iPad-re átdolgozott változata óta körülbelül tudjuk, milyen irányba fejlődnek a gyerekkönyvek a jövőben. Ez az állításunk valójában nem is igaz, mert nagyon is mai fejleményekről valamint nem a klasszikus értelemben vett gyerekkönyvekről van szó. Az Alice után ismét itt egy táblagépre fejlesztett interaktív alkalmazás gyerekeknek, amelynek ízelítőjét feltétlenül látni kell!

6. Itt nem esik
Köztéri szobrok bemutatása a célja a SzoborLap.hu oldalnak. A weblap digitális gyűjteményébe bárki feltöltheti az általa lefényképezett művészeti alkotásokat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top