Szabadidő

Videón is cseveghetsz már a Facebookon

Újabb találmány, hogy mi felhasználók örüljünk, és egyre több időt töltsünk el a Facebookon: mostantól élőben láthatjuk-hallhatjuk egymást.
            Még több cikk a Facebookról: ITT!

A legnagyobb közösségi oldal összefogott a Skype-pal, és elindította legújabb szolgáltatását, a videós chatet – ezt a Facebook tulajdonos-vezérigazgatója, Mark Zuckerberg jelentette be egy sajtókonferencián. Az új funkció – amelyen a Skype-pal az utóbbi fél évben együtt dolgoztak a Facebook fejlesztői – péntektől elérhető.

Videón is cseveghetsz már a FacebookonAz oldalon a „Hívás” gombbal aktiválható az új szolgáltatás, amely a Skype-hoz hasonlóan működik. A beszélgetések egyelőre csak „négyszemközt” folyhatnak, de Zuckerberg azt tervezi, hogy később a csoportos videós chat is megoldható lesz. A legnagyobb közösségi portálon ugyanakkor beindul a csoportos chat funkció is, amelynek segítségével egyszerre több barátunkkal cseveghetünk.

A Facebook használóinak száma mára elérte a 750 milliót, ami azt jelenti, hogy a világon minden kilencedik ember fent van a közösségi hálón. És ami a nagyfőnök, Mark Zuckerberg szerint még fontosabb: egy év alatt megduplázódott a megosztott információk mennyisége az oldalon.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top