Szabadidő

Bulizz a Veszprémi Utcazene Fesztiválon!

Július 13-án újabb ereszdelahajam kezdődik a tizenegyedik Veszprémi Utcazene Fesztiválon egy sor külföldi és magyar előadóval.

Ha szereted a világzenét, beindulsz a latinó macsóktól és mucsácsóktól, akkor ott a helyed a Veszprémi Utcazene Fesztiválon, hogy élőben élvezhesd a mexikói Los de Abajo, a spanyol Tonino Carotone vagy a venezuelai a Desorden Público előadását. És ezt még lehet fokozni: ott lesz a Gentleman (D), Roy Paci (I), és az Electric Bazar Cie (F) is. A hazai előadók közül pedig az Irie Maffia Soundsystem, a Kiscsillag, a Vad Fruttik és a Hollywoodoo a legnagyobb húzónevek.

A közel tucatnyi helyszínen ráadásul nem csak profi előadókat hallhatsz és láthatsz: a Veszprém Zenéi Nagyszínpadon középiskolai tehetségkutató versenyt rendeznek, úgyhogy ott produkciótól és vérmérséklettől függően lehet majd szurkolni vagy pfujolni. További infókért kattints a fesztivál honlapjára, közben meg nézz meg párat a fellépők videoklipjei közül! Lejátszás csak teljes hangerővel!

 
 
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top