Szabadidő

Hogyan legyünk milliomosok?

J. K. Rowling és Steve Jobs lenyűgöző vallomásai. Hogyan fedeztük fel újra a rajzolás örömét, egymással beszélgető ikerbabák és egyéb érdekes linkek heti webes ajánlónkban.
Depressziós írónők

1. Hogyan születnek a jó ötletek? Miért szabad és kell hibázni, képzelődni? A kreatív alkotás folyamatáról olyan hírességek vallanak egy videós összeállításban, mint az egyedülálló anyából milliomos regényíróvá lett J. K. Rowling, vagy az Eat, Pray, Love szerzője, Elizabeth Gilbert, és az Apple-legenda Steve Jobs. 

 

2. Az Odosketchen az is Picassónak érezheti magát, akinek a rajztudása megáll a pont-pont-vesszőcske emberkénél. Egy egyszerű egérmozgatással is akvarellhez hasonló ecsetvonásokkal dolgozhatunk. Az oldal másik bámulatos funkciója, hogy úgy nézhetjük végig, hogyan rajzoltak mások, mintha csak a hátuk mögül figyelnénk, az első vázlatoktól a kész műig. Feltétlenül ki kell próbálni!

Rajzolj, szinezz, vagy nézd meg, mások mit alkottak. Katt a képre!
Rajzolj, színezz, vagy nézd meg, mások mit alkottak. Katt a képre!

3. Ezek az ikrek bizonyára jól megfigyelték egymással vitatkozó szüleiket. Méghogy a lányok azok, akik sokat fecsegnek…

Videóért katt a képre!
Videóért katt a képre!

 

4. Belsőépítészeti munkái mellett „csináld magad” ötleteket és recepteket is megoszt blogjában a festő és építészmérnök Csorba Anita, azaz „Dekormama”.

5. A húsvéti csokitojás tegnap volt. Mennyivel izgalmasabb  egy üzenet a tojásban! Az alábbi blogban képekkel be is mutatják, hogyan csempésszük a tojásba a papírfecnit.

6. Áprilisi hóesés ide vagy oda, ez a kép garantáltan jókedvre derít:

Hogyan legyünk milliomosok?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top