Szabadidő

Schobert Norbi “amerikai kollégáját” foglalkoztatja az Air New Zealand

Aki utazott már repülőn, biztosan gondolt arra, hogy milyen jó lenne valamivel feldobni az egyébként dögunalmas biztonsági bemutatókat. Így gondolta ezt az Air New Zealand is. A következő videón az látható, ők hogyan képzelik el a kötelező biztonsági ismertetőt. Aki még nem repült, annak is ajánljuk.
Schobert Norbi amerikai kollegáját foglalkoztatja az Air New ZealandTörpös videó

Az Air New Zealand dolgozói megőrültek. Szerintünk. Bár elismerjük, valós az igény arra, hogy valamivel valaki végre feldobja az unalomig hallgatott és nézett biztonsági bemutatót. De ha valaki először utazik, annak is biztos, hogy jobb ezzel a videóval szembesülnie, mint a lényegesen ridegebb ismertető szöveggel. A videó  főszereplője az „amerikai Schobert Norbi”, Richards Simmons, aki három perc alatt repülésre kész formába hoz mindenkit. Közben elteteti a csomagjainkat, megmutatja, hogyan kapcsoljuk be a biztonsági öveinket – felhívja a figyelmet, hogy nehogy túl erősre húzzuk azt –, és „informál arról”, hogy ha eddig nem tudtuk volna, az oxigénmaszk felhelyezése is lehet fitneszelem, akárcsak a vészhelyzeti biztonsági pozíció. Készen állsz a repülésre?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top