Szabadidő

Színdarabbal a szelektív hulladékgyűjtésről

Kukamese címmel született meg az a mesejáték, amely a gyerekeket tanítja a szelektív hulladékgyűjtésre. A kicsikkel együtt a szülők is szórakozhatnak, tájékozódhatnak.
Színdarabbal a szelektívhulladékrólA banánhéj hatásai

Nem tudod, hogy magyarázd el a környezetedben lévő apróságoknak, hogy miért fontos a szelektív hulladékgyűjtés? Hedry Mária és Radványi Balázs (Kaláka együttes) színdarabja szórakoztatva oldja meg ezt a problémát: a szelektív hulladékgyűjtő szigetek mozgalmas életének bemutatásával igyekszik megismertetni a gyűjtés és az újrahasznosítás folyamatát. A hulladékfajtákat megszemélyesítő, újrahasznosításra áhítozó főszereplőknek számos viszontagságon és izgalmas kalandon kell keresztülmenniük ahhoz, hogy álmaik valóra váljanak. Ahogy azt egy mese esetében szokás, a darabban helyet kap a szerelem, a féltékenység és a hataloméhség, de a sok bonyodalom után a természet tündérének segítségével mindenki elnyeri jutalmát, vagy éppen méltó büntetését.

Színdarabbal a szelektív hulladékgyűjtésről

Az első előadás március 22-én Barcsról indul vándorútjára, Budapestre március 26-án érkezik. Ekkor délelőtt 10 órakor a Millenárison lesz látható a darab. A további előadások időpontjáról az Öko-Kord Facebook-oldalán lehet tájékozódni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top