Szabadidő

A pucér mozisztárok diszkrét bája, avagy tíz filmes meztelenkedés

Hollywood híresen prűd vidék, ahol a férfi sztárok pucérkodása ritkább madár, mint a moziban láncfűrésszel feldarabolt szőke lány. Az NLC összeszedte azokat a meztelenkedős jeleneteket, amiket érdemes bevésni a kollektív emlékezetbe. Csak 18 éven felülieknek!
A pucér mozisztárok diszkrét bája, avagy tíz filmes meztelenkedés

Kínos. Meztelen képen pózol Jáksó

Viggo Mortensen
Film: Eastern Promises – Gyilkos ígéretek (2007)

Ugyan az egykori Aragorn az Eastern Promisesben ruszki maffiózót játszik, akinek a testét sok-sok tetkó csúfítja, de kárpótlásul a filmben egy fürdőben teljesen meztelenül bunyózik néhány bérgyilkossal. Az biztos, hogy egyáltalán nem szégyenlős.

Mark Wahlberg
Film: Boogie Nights (1997)

Máig vita tárgya, hogy a Boogie Nights zárójelenetében vajon valóban Mark Wahlberg szerszámát láthatjuk-e premier plánban, vagy csak egy testdublőr dobta be magát, de ha ez utóbbi is a valóság, a kigyúrt teste önmagáért beszél. Nem csoda, hogy alsónadrágmodellként is alkalmazták…

A pucér mozisztárok diszkrét bája, avagy tíz filmes meztelenkedés

Arnold Schwarzenegger
Film: Terminátor 2 – Az ítélet napja (1991)

Az időutazás a Terminátor univerzumban csakis meztelenül lehetséges, ezért a trilógia mindegyik részének fontos része a ruhaszerzési módszerek bemutatása. Íme, a legemlékezetesebb, a durván kigyúrt kaliforniai kormányzó asszisztálásával.

Jason Segel
Film: Lepattintva (2008)

A meztelenkedés nem feltétlenül mindig szexi, hanem poénforrásnak is kiváló. Az Így jártam anyátokkal sztárja, Jason Segel a filmben úgy szakít a barátnőjét alakító Kristen Bell-lel, hogy közben végig úgy láthatjuk őt, ahogy a jóisten megteremtette. A film alkotói semmit, de semmit nem akarnak eltakarni, és nincs is viccesebb egy mezítelenül zokogó pasinál.

A pucér mozisztárok diszkrét bája, avagy tíz filmes meztelenkedés

Mel Gibson
Film: Halálos fegyver 2. (1989)

Mel Gibson egykor még nem az a zsidózó, feleségverő botrányhős volt, mint mostanság, sőt a nyolcvanas években kimondottan imádták a nők. Ő ezt úgy hálálta meg nekik, hogy a Halálos fegyver-filmekben a lakókocsijában előszeretettel mutogatta a fenekét.

A pucér mozisztárok diszkrét bája, avagy tíz filmes meztelenkedés

Brad Pitt
Film: Trója (2004)

Ha meg kéne nevezni a földkerekség legvonzóbb pasiját, Brad Pitt jó eséllyel indulna az első helyezésért. A testét a filmjei közül a Trójában tette leginkább közszemlére, ahol Achillesként mutogatta a fenekét, miközben szép és hozzá hasonlóan pucér nők társaságát élvezte.

Christian Bale
Film: Amerikai pszichó (2000)

A Batmanként ismert sztár karrierje korai szakaszában a yuppie sorozatgyilkos, Patrick Bateman bőrébe bújva alapozta meg a hírnevét. Mivel Bateman rendkívül önimádó fazon, ezért a filmben csontig kigyúrva többször is láthatjuk őt meztelenül pózolni, sőt a láncfűrész használata közben kikockázva még a bráner is előkerül…

Jake Gyllenhaal
Film: Bőrnyakúak (2005)

Az újévet még az öbölháborúban is illett megünnepelni, de egyesek azért túlzásba vitték a bulizást. Jake Gyllenhaal figurája egy szál Mikulás-sapkában és egy péniszvédőben pörög, ráadásul másnap ugyanebben a szerkóban kénytelen egész nap végigülni a büntetését. Emellett egy flashbackben is megcsodálhatjuk a színész fenekét, amint épp a barátnőjével szexel a falnál.

A pucér mozisztárok diszkrét bája, avagy tíz filmes meztelenkedés

Emilio Estevez
Film: Haláli fegyver (1993)

„Hova mész?” „Sehova, csak tudod, minden filmbe kell egy dramaturgiai, funkció nélküli férfisegg!” Az ominózus mondat Charlie Sheen tesója, Emilio Estevez szájából hangzik el, amikor Mel Gibson Halálos fegyver-béli villantását parodizálva anyaszült meztelenül járkál a lakásban.

Ewan McGregor
Film: Young Adam (2003)

Ewan McGregor sosem volt szégyenlős, hiszen több filmben is ledobta magáról a textilt. Pénisz- és fenékmutogatásainak száma nem kevés, a legtöbbet mégis a skót prolividéken játszódó drámában, a Young Adamben mutatott magából, ahol a szereplők igencsak sokat gyúrják egymást az ágyban.

A pucér mozisztárok diszkrét bája, avagy tíz filmes meztelenkedés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top