Szabadidő

Néha a férfiak a jobb nők

…kommentálhatnánk lélegzetelakadva Andrej Pejic képeit. Modellek, szörfösök vagy geekek: férfias linkek e heti webes ajánlónkban.
Néha a férfiak a jobb nők

Milyen a jó nő? » 

1. Andrej Pejic alig húszéves és már a legnagyobb tervezők divatbemutatóin és kampányaiban szerepel – mint nő. A bosnyák–ausztrál modellt legutóbb Jean-Paul Gaultier és Marc Jacobs szerződtette, és a fotók alapján nyilvánvaló, hogy feminin látvány terén még Karolina Kurkovával is felveszi a versenyt.

A kilencvenes évek elejének androgün trendje, a határokkal való játék folytatódik – és ezúttal a férfiak kísérleteznek. Hiába, néha a férfiak a jobb nők, véli egy német magazin újságírója, akivel egyet kell értenünk. 

2. A férfiak kedvenc szórakozása azon lovagolni, milyen bénán parkol némely (női, persze) autós, és ezt a virtuális térben is folytatják. Lásd: „asshole gallery”.
www.youparklikeanasshole.com »

Néha a férfiak a jobb nők3. Tisztes őszes halánték mítosza ide vagy oda, a férfiak feje felett is eljár az idő. Némelyeknek előnyére, némelyek meg maradtak volna meg cuki kisgyereknek, ahogy Irina Werning „Back to the Future” projektje is bizonyítja.
http://irinawerning.com/back-to-the-fut/back-to-the-future »

4. Habár mind a főzés, mind a divat hagyományosan „női” téma, a gasztropápák és divatmogulok szinte kivétel nélkül férfiak. Időközben a magyar divatbloggerek között is számos férfit találunk, például Hubert Csabát (http://smizedivat.blogspot.com) vagy Horváth Lászlót és Kiczing Attilát (http://hestyle.blog.hu).

5. Ezek az új-zélandi fiúk nem lacafacáztak. Szörfözni akartak, hát „csináltak” egy kis hullámot:

Néha a férfiak a jobb nők6. A WikiLeaks és a politikai botrány mellett a számítógépes geekek világába is betekintést enged a szervezet egykori sajtósának, Daniel Domscheit-Bergnek könyve, amelyből 10 oldal elolvasható a Polc.hu könyváruházban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top