Szabadidő

Scarlett Johansson is színpadra lép az Oscar-gálán

Bár nincs az idei jelöltek között, az Akadémia kérésére a gyönyörű színésznő, Scarlett Johansson is színpadra lép, hogy díjat adjon át a 2011-es Oscar-gálán.
Scarlett Johansson is színpadra lép az Oscar-gálán

Oscar-jelöltek: A király beszéde a favorit » 

Egyre több információ lát napvilágot a vasárnap esti (nálunk inkább hétfő kora hajnali) ünnepélyes Oscar-díjátadóról. Az Akadémia természetesen nem elégedett meg azzal, hogy az idei jelöltekből és a tavalyi győztesekből válogasson, hanem színpadra küldi díjátadóként a fiatalabb generáció kedvenceit is.

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy a show házigazdái Anne Hathaway és James Franco lesznek, de az mindenképp friss hír, hogy Scarlett Johansson (akit még soha nem jelöltek Oscarra, és mostanában Matt Damon mellett játszik a We Bought a Zoo című készülő filmben) és Katy Perry férjura, a brit komédiás Russell Brand is színpadra léphet egy díj átadása és egy mosoly villantása erejéig. Kíváncsiak vagyunk, milyen ruhát visel majd Scarlett…

Tipp: A díjátadót élőben Magyarországon az HBO műsorán lehet megtekinteni.

Scarlett Johansson is színpadra lép az Oscar-gálán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top