Propaganda, amiben hinni akarunk!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A Tünet Együttes PROPAGANDA! című új bemutatója kapcsán szlogenkommandót hirdet, amelyben mindenki hangot adhat annak, amiben hinni szeretne.
2011. 01. 26. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Propaganda, amiben hinni akarunk!

Jamie belevág!
Megint egy műsor, amitől egyszerre leszek irigy és éhes. »
Mássz fel! (Réka)
Ültess bogarat! (Tamara)
Tartsd vissza a lélegzeted! (Dani)
Légy az anyám! (Laci)
Let it beeee! (Pista)

A Tünet Együttes tagjai így propagálják, amiben hisznek, Te hogyan tennéd?

A Tünet Együttes és a holland–osztrák united sorry művészduó (Frans Poelstra & Robert Steijn) közös produkciójukban kreatívan gondolják újra a politikai közbeszédet. Megalkotják a hétköznapok propagandáját, amely a dolgok alapvető bonyolultságát és a személyesség fontosságát hirdeti. Az ismeretlent kutatják és előcsalogatják a benne rejlő költőiséget.

A PROPAGANDA! bemutatója 2011. február 24-én 20 órakor lesz a Trafóban (további előadások február 25–26-án).Propaganda, amiben hinni akarunk!A PROPAGANDA! projekt részeként szlogenkommandót hirdetnek, amelyben mindenki hangot adhat annak, amiben hinni szeretne. Küldd el te is személyes szlogenedet, amelyet egy képzeletbeli választás kampányában használnál.

A választás ebben az esetben persze nem marad teljesen a képzelet határai között: a Facebookon szavazásra bocsátják a beküldött szlogeneket, a legtöbb szavazatot kapott győztest pedig a saját jelmondatával díszített pólóval ajándékozzák meg. A beküldött szlogeneket viszontláthatjátok a Trafó kávézójában felállított, az előadáshoz kapcsolódó installációban, utcai akcióinkban és a PROPAGANDA! előadásban is.

A szlogeneket többféle módon juttathatjátok el: a www.propagandabudapest.blogspot.com blogon, kommentálva a „Propaganda, amiben hinni akarunk!” bejegyzést, a Tünet Együttesnek küldött Facebook-üzenetben, illetve e-mailben a pr@tunetegyuttes.hu címre.

Beküldési határidő: február 3. (a szavazás február 10-én zárul majd).

Web: www.tunetegyuttes.hu »
www.trafo.hu »
Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_807121 2011-01-26 20:39

Ugy emlekszem hogy a CIa elodje az OSS svajcon keresztul tamogatta a franciak ellenallasat. Az is egy remek propadanda eredmenye volt.

Torolt_felhasznalo_807121 2011-01-26 20:36

Signal Magazint vagy 30 nyelven terjesztettek tobb szazezeres peldanyban, meg az USA is tamogatta. Ugyanakkor a franciak

ellenallasi mozgalmat meg talan az USA tamogatta.

Torolt_felhasznalo_807121 2011-01-26 20:31

PR ma is mukodik, beke , szimpatizans, jobb kepben valo feltuntetesert Pl el kell hitetni, hogy az egyik fel gonosz , ellenseg a masik pedig a jo ugy szolgaloja.

 

Torolt_felhasznalo_807121 2011-01-26 20:29

Propagande :propagare „terjeszt”
Mennyi propaganda gepezet mukodott a tortenelemben okortol napjainkig

N?k Lapja Café 2011-01-26 20:29

A Tünet Együttes PROPAGANDA! című új bemutatója kapcsán szlogenkommandót hirdet, amelyben mindenki hangot adhat annak, amiben hinni szeretne.

Tovább a cikkre...