Szabadidő

Propaganda, amiben hinni akarunk!

A Tünet Együttes PROPAGANDA! című új bemutatója kapcsán szlogenkommandót hirdet, amelyben mindenki hangot adhat annak, amiben hinni szeretne.
Propaganda, amiben hinni akarunk!

Jamie belevág!
Megint egy műsor, amitől egyszerre leszek irigy és éhes. »

Mássz fel! (Réka)
Ültess bogarat! (Tamara)
Tartsd vissza a lélegzeted! (Dani)
Légy az anyám! (Laci)
Let it beeee! (Pista)

A Tünet Együttes tagjai így propagálják, amiben hisznek, Te hogyan tennéd?

A Tünet Együttes és a holland–osztrák united sorry művészduó (Frans Poelstra & Robert Steijn) közös produkciójukban kreatívan gondolják újra a politikai közbeszédet. Megalkotják a hétköznapok propagandáját, amely a dolgok alapvető bonyolultságát és a személyesség fontosságát hirdeti. Az ismeretlent kutatják és előcsalogatják a benne rejlő költőiséget.

A PROPAGANDA! bemutatója 2011. február 24-én 20 órakor lesz a Trafóban (további előadások február 25–26-án).

Propaganda, amiben hinni akarunk!A PROPAGANDA! projekt részeként szlogenkommandót hirdetnek, amelyben mindenki hangot adhat annak, amiben hinni szeretne. Küldd el te is személyes szlogenedet, amelyet egy képzeletbeli választás kampányában használnál.

A választás ebben az esetben persze nem marad teljesen a képzelet határai között: a Facebookon szavazásra bocsátják a beküldött szlogeneket, a legtöbb szavazatot kapott győztest pedig a saját jelmondatával díszített pólóval ajándékozzák meg. A beküldött szlogeneket viszontláthatjátok a Trafó kávézójában felállított, az előadáshoz kapcsolódó installációban, utcai akcióinkban és a PROPAGANDA! előadásban is.

A szlogeneket többféle módon juttathatjátok el: a www.propagandabudapest.blogspot.com blogon, kommentálva a „Propaganda, amiben hinni akarunk!” bejegyzést, a Tünet Együttesnek küldött Facebook-üzenetben, illetve e-mailben a pr@tunetegyuttes.hu címre.

Beküldési határidő: február 3. (a szavazás február 10-én zárul majd).

Web: www.tunetegyuttes.hu »
www.trafo.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top