Szabadidő

Melyik sztárra hasonlítasz?

Megmondja egy arcfelismerő program. Halálraítéltek utolsó vacsorája, a pólya dizájnos visszatérése és egy szép, szerelmes videoklip e heti linkajánlónkban.

1. A My Heritage családfakészítő honlapról korábban már beszámoltunk, ezúttal azonban egy újabb érdekes funkcióra szeretnénk felhívni a figyelmet. Az oldalon arcfelismerő szoftvert is találunk, amellyel többek között véget vethetünk az évtizedes családi vitának, hogy kire hasonlít jobban a gyerek. A Celebrity Morph alkalmazásnak köszönhetően jól indulhat az év, ha objektív bizonyítékot kapunk arra, hogy Audrey Tautoura hasonlítunk legjobban. Vagy legalábbis viccesen, ha inkább Ozzy Osbourne-re.

2. Végre egy érzelmes dal, naplemente és nyitott, fehér ingben, fájdalmas arccal éneklő művész nélkül. Joshua Radin zenéjéhez animált, képeskönyves történetet talált ki Thomas Hicks.  

Katt a képre!
Katt a képre!

3. A halálraítéltek utolsó vacsorája elég bizarr amerikai hagyomány. A brooklyni művész, Julia Ziegler Haynes siralomházi fogvatartottak utolsó kívánságát alkotta újra és fényképezte le. A képek nemcsak a halálraítéltek belső világába adnak betekintést, hanem e szokás ellentmondásaira is rávilágítanak.

Hastings Arthur Wise utolsó kívánsága, November 4, 2005 Rákfarok, sült krumpli, coleslaw saláta, banán puding and tej.
Hastings Arthur Wise utolsó kívánsága, 2005. november 4.
Rákfarok, sült krumpli, coleslaw saláta, banánpuding és tej.

4. Pólyában valószínűleg a mai harmincasokat ringatták el anno utoljára. Reméljük, ezekkel a  szép, modern és praktikus bugyolákkal visszatér a pólya a babakelengyébe.

5. A Dazed & Confused az egyik legbefolyásosabb brit stílusmagazin. Webes kiadása közzétette a zenei szerkesztő 2010-es kedvenceinek playlistjét, sok olyan címmel, amelyet magyar rádiók nem is játszanak.

Katt a képre!
Katt a képre!

6. Bár eddig még nem sikerült finomat kifognunk a cupcake nevű kultikus amerikai sütiből, nézegetni azért szeretjük őket. Egy magyar blogger cupcake-es fotókat gyűjt:

Katt a képre!
Katt a képre!
Melyik sztárra hasonlítasz?Az év legviccesebb videói

A Webpercesek sorozat csupa mókás és meghökkentő videóval búcsúzott az óévtől.
Filmek, amiket mindenkinek látnia kell! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top