Szabadidő

Az év legviccesebb videói

A Webpercesek sorozatban ezúttal csupa mókás és meghökkentő videóval búcsúzunk az óévtől. Filmek, amiket mindenkinek látnia kell!

1. Egy bizonyos kor után az idő múlását talán már borongósan konstatáljuk, az alábbi videóban szereplő kislány azonban még évtizedek múlva is örülni fog neki. Édesapja, megszületése óta minden nap, ugyanabban a pózban lefotózta, és a tíz év alatt összegyűlt képekből másfél perces filmet készített.

2. Az alábbi videót látva nem hittünk a szemünknek. Mert bár Brazíliáról mindenkinek beugrik rögtön a tánc is, soha nem gondoltuk ezt többnek, mint szokásos sztereotípiának. Most tátott szájjal nézzük ezt a filmet, hiszen anatómiai képtelenség, hogy egy pelenkás így tudjon táncolni. A youtube-os felhasználók szerint a baba nem szambát, hanem egy axe nevű afrikai táncot jár.

3. Az ún. flash mob videókat azért szeretjük, mert garantáltan jókedvre derítenek, bármilyen barátságtalan is odakint az idő és idebent a főnök. A videóban szereplő pályaudvaron olyan sok embernek húzódott mosolyra a szája, hogy voltaképp csodálkozunk, idióta tévéreklámok helyett miért nem hívják fel magunkra ilyen módon fel a figyelmet magyar cégek is.

4. Tériszonyosoknak nem ajánljuk a következő videót. A felvételen egy francia pókember mászik fel egy abu-dzabi felhőkarcolóra mindenféle segítség nélkül, mindössze húsz perc alatt. A végén még le is néz és hadonászik a közönségének a kezével, hogy tapsoljanak jobban…

5. Minálunk még nincs nagy hagyománya annak, hogy az esküvő egyben show is legyen, noha az Igazából szerelem című film templomi jeleneteiből sokaknak ismerős lehet ez az angolszász jellegzetesség. A Youtube-on több, mint ötvenmilliószor tekintették már meg az alábbi pár szokatlan és vidám bevonulását.

6. Az internet mindenféle csodabogárnak megadja a tizenöt perces hírnév lehetőségét. Kent „Toast” Frenchre például nem szakmai kvalitásai vagy családapai minősége miatt fognak emlékezni az emberek, hanem amiatt, mert villámsebességgel tapsol. Tényleg nagyon gyors, amit mi szemmel már követni sem tudtunk, az még csak a bemelegítés volt…

Az év legviccesebb videóiDepp és Jolie velencei vakációja
Az év végén még a filmforgalmazók is pihenőt fújtak, így az Angeline Jolie – Johnny Depp párosnak nem maradt valódi ellenfele a nézettségi listák élének meghódítására. »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top