Szabadidő

Végre itt a nyár!

…meglessük, hogyan örülnek neki a pingvinek az Antarktiszon. Sofia Coppola naplója, övek biciklibelsőből és egy magyar szalonnablog heti webes ajánlónkban.

1. Honnan jönnek a jó ötletek? Sofia Coppola filmírás előtt például egy plakátra ragasztgat fel mindenféle érdekes képet. A Somewhere című díjnyertes filmjének weboldalára nemcsak e mozaik miatt, de a kulisszák mögé bepillantást engedő fotónapló miatt is érdemes bepillantani. Egy kis motivációnak az ágyban heverésző Stephen Dorff:

2. Az antarktiszi nyár beköszöntével akár –35-től 5 fokig is felmelegedhet a hőmérséklet a jeges kontinensen, és mivel ilyenkor 24 órán keresztül süt a nap, számos webcamen nézegethetünk pingvineket. Nem tudtuk, pedig milyen érdekes: nyáron akár négyezerre is megnő a kutatókból álló lakosság száma, született már ember az Antarktiszon, amelynek saját, .aq végződésű domainje is van!

Nézd meg a pingvineket a nap 24 órájában
Nézd meg a pingvineket az antarktiszi nyárban! Katt a képre!

3. Karácsonyfadísz különcöknek: igazi blikkfang egy nagy sportszergyártótól.

Kattints a képre a sablonért!
Kattints a képre a sablonért!

4. Divatblog, lakberendezési blog, kismamablog – jaj, de uncsi. Egy leleményes honfitársunk egy ideje szalonnablogot vezet, ezt mindenkinek látnia kell:

5. Nem kígyóbőr, nem is Milánóból szereztük, hanem egy titokzatos magyar dizájner webes áruházában fedeztük fel ezt a kerékpárgumiból készült övet. A gumibelsőkből ékszereket és kiegészítőket tervez. Egyedi karácsonyi ajándék!

1mind1 - nézd meg a többi terméket is! Katt!
1mind1 – nézd meg a többi terméket is! Katt!


6.
  Belvárosi biciklis művészlelkek hátulról: így összegezhető egy népszerű fotóblog küldetése. Az érdekes koncepció mellett a New York-i utcaképek miatt is érdemes belenézni.

Downtown from behind
Downtown from behind
Végre itt a nyár!Bohony Beatrix és Zöld László Bújócska a városban nevű táblajátékát látva visszakívánkozunk gyereknek. A grafikus páros kézi munkával készített játékai környezetbarát anyagok felhasználásával készülnek, és különleges mesevilágot idéznek meg. »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top