Szabadidő

Könyvespolc-pornó és könyvtárszagú parfüm

Könyves linkek nem csak könyvmolyoknak heti webes ajánlónkban.

1. Vagy-vagy helyett is-is. A nyomtatott könyv halála helyett békés együttélésről beszélnek könyvpiaci szakértők az e-könyves trend kapcsán. Nemsokára talán egészen természetes lesz, hogy a nappalinkban letett könyvet munkába menet digitális olvasónkon folytatjuk. Ha az e-könyvek olyan rétegeket is olvasásra csábítanak, akik inkább a technika, mint a könyvtárak szerelmesei, és olyan izgalmas új formátumokat is életre hívnak, mint az Alice Csodaországban digitális változata, csak üdvözölni tudjuk az e-könyveket. A Polc.hu-n októbertől számos könyv elektronikus formátumban is kapható.

2. Modern, tömött, tekintélyes, vicces, ironikus, kreatív, kaotikus, poros, dizájnos, függőleges, körkörös, labirintus: könyveket és könyvespolcokat mutat be minden mennyiségben a beszédes című Bookshelf Porn fotóblog. Lakberendezési inspirációért is érdemes rákattintani.

Bookshelf Porn_ Archíve
Bookshelf Porn: Archive

Bookshelf Porn_ Archíve
Bookshelf Porn: Archive
Bookshelf Porn_ Archíve
Bookshelf Porn: Archive

Infó: www.bookshelfporn.com/archive »

3. A „friss” könyv illatát mi is imádjuk, de hogy mennyire vonzó a másik nemnek, ha egy könyvtár szagát hordjuk magunkon, nemigen tudjuk megítélni. Az In the Library parfüm ára hatvanöt dollár, de lakásillatosítóként csak negyvenötöt kérnek érte.

CB I Hate Perfume - In The Library
CB, I Hate Perfume – In the Library

4. Könyvtár és könyvesbolt egyben az Első Könyvsiker Kölcsönző. Budapesti üzleteikben új sikerkönyveket vásárolhatunk kedvezményesen, amelyeket elolvasás után vissza is adhatunk, ebben az esetben 500 Ft használati díj levonásával visszakapjuk a könyv árát.

Könyvkölcsönző
Első Könyvsiker Kölcsönző

Infó: www.konyvkolcsonzo.hu »

5. Mit olvasnak a New York-iak? Egy irodalmi magazin szerkesztői kémkednek a metrón és a parkban, majd képes blogjukon rögzítik megfigyeléseiket.

Nézd meg te is, miket olvasnak a New York-iak
Nézd meg te is, miket olvasnak a New York-iak

Infó: www.coverspy.tumblr.com »

A külsőségek helyett a számítógépes elemzésre hagyatkozik a Book Lamp könyvajánlója. A program a tempó, a szöveg összetettsége, a feszültség, valamint a dialógusok és a leírások arányát figyelembe véve elemez könyveket, és ajánl ízlésünknek megfelelően új olvasnivalókat.

Book Lamp - Keresésben
Book Lamp – vizsgálja a megadott könyvet mindenféle szempontból

Book Lamp - Ízlésünknek megfelelő könyveket ajánl
Book Lamp – ízlésünknek megfelelő könyveket ajánl a végén

6. Könyvjelzőnek megteszi a pénztári blokk és a csokipapír is, a stílusérzékenyeknek azonban mutatóujjakat ajánlunk a 25togo Designtól, esetleg ezt az ingyenesen letölthető és kivágható „Mentés” szimbólumot:

25togo.com
25togo.com
Ha kell egy ilyen könyvjelző, katt a képre és nyomtasd ki!
Ha kell egy ilyen könyvjelző, katt a képre, és nyomtasd ki!

Infó: www.25togo.com »
Infó: www.icoeye.com »

Könyvespolc-pornó és könyvtárszagú parfümAjánló: Kisbabákat és terhes nőket fényképezni hálás téma. De mi választja el a giccseset a széptől?

Nagy Hajni fotós blogján találtunk néhány jó példát. »
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top