Szabadidő

A 80-as évek legjobbjai: 5 szuper videoklip, amit jó újra látni

Bővíteni kell a sportcsarnok küzdőterét, akkora az érdeklődés az október 2-i Here and Now szuperkoncert iránt. A hazai rajongók mellett már a nemzetközi fanok is sorban állnak, készülve a – világ sportcsarnokaiban rendre telt házas – koncertre.

Kim Wilde, Rick Astley, Boy George, Nik Kershaw, Paul Young – soha, sehol a világon ebben a felállásban még nem láthatta a közönség a 80-as évek legnagyobb slágereit felvonultató Here and Now megapopshow-t. Nem véletlen a nemzetközi rajongótábor érdeklődése. Az angol fanok például tömegesen érkeznek Budapestre, hogy kedvenceikkel együtt énekeljék a 30 évvel ezelőtti listavezető slágereket. De nemcsak a rajongó közönség, hanem a nemzetközi média is felkapta a fejét erre az összeállításra, olyannyira, hogy brit és tengerentúli rádióadó is kereste már a szervezőket.

A Here and Now megakoncert a világ minden pontján tízezreket vonz a koncerttermekbe, sportcsarnokokba. A budapesti koncertre itthon is jelentős az érdeklődés, így a szervezők már kérték a sportcsarnok üzemeltetőit, hogy a küzdőteret nagyobbítsák meg.

Persze játékos formában is lehet jegyhez jutni a koncert weboldalán: www.hereandnow.hu »

 És egy kis bemelegítő:

Rick Astley: Never Gonna Give You Up

Boy George: Charma Chameleon

Kim Wilde: Kids in America

Paul Young: Love of the Common People

Nik Kershaw: I Won’t Let the Sun Go Down on Me

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top