Szabadidő

Ujjé, a Ligetben… fél áron

Állatkert, lubickolás a Széchenyi fürdőben, cirkusz és vattacukor egy háromfogásos ebéddel megspékelve? Pont ideális hétvégi program – amit a Liget Kártyával fél áron élvezhetsz!

Közös kedvezményprogramot indít a Városligetben működő öt intézmény. A Budapesti Állat- és Növénykert, a budapesti Vidám Park, a Széchenyi fürdő, a Fővárosi Nagycirkusz és a Széchenyi kertvendéglő a Liget Kártyával egy, illetve két napig kedvezményesen látogatható.

Az öt intézmény közös célja, hogy a Városliget ismét a fővárosiak, a vidékiek és az idelátogató külföldiek egyik kedvelt szórakozó- és pihenőhelye legyen. Ez volt ugyanis a világ egyik első nyilvános, mindenki számára nyitott parkja, ma pedig Budapest legnagyobb közparkja. Ennek a hagyománynak a megőrzését tűzték ki célul a Városliget intézményei, amikor összefogva létrehozták a Liget Kártyát.

Az egynapos Liget Kártya 7500 forintba kerül, ezzel egy nap alatt meglátogatható az állatkert és a Vidám Park, megtekinthető a Fővárosi Nagycirkusz műsora, fürdeni és napozni lehet a Széchenyi fürdőben, miközben egy háromfogásos menüebédet is el lehet fogyasztani a Széchenyi kertvendéglőben.

A kétnapos kártya 9500 forint; aki ezt vásárolja meg, az ugyanezt az öt helyszínt 48 óra alatt tudja körbejárni. (A kártyával minden szolgáltatást csak egyszer lehet igénybe venni – a kétnapos kártya esetében is.)

Az öt részt vevő intézmény szolgáltatásainak összértéke elérheti a 15 000 forintot, azaz a Liget Kártya megvásárlásával akár fél áron lehet eltölteni egy teljes napot a Városligetben.

A programcsomag minden korosztály igényeit kielégíti, ráadásul összehangolja a különböző szolgáltatásokat, így a turistáknak nem kell egyesével keresgélniük a szórakozási lehetőségeket. Így egyaránt jól kihasználható és kedvező lehetőséget kínál az egyénileg utazóknak és az utazási irodáknak is. A Liget Kártya megvásárolható egyebek közt az elfogadó intézmények pénztáraiban, a Tourinform-irodákban, szállodákban és utazási irodákban, valamint a kiemelt BKV-jegypénztárakban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top