Szabadidő

Expressz wellness – 4 egynapos ajánlat

Ha többre épp nincs idő és lehetőség, már egyetlen rövid utazással egybekötött kényeztető nap is sokat dob az ember hangulatán és állapotán. A főváros közelében ajánlunk most 4 olyan helyet, ahol már pár óra után úgy érezheted, mintha vakációztál volna egy jót.

 Oázis – Szigetszentmiklós

A Csepelhez közeli wellnesspark elsősorban az aktív kikapcsolódásra vágyókra épít: az akvafitnesz-foglalkozások mellett aerobik- és konditerem, valamint tenisz- és squashpálya várja az örökmozgókat. Edzés utáni levezetésként úszómedencét, masszírozó pezsgőfürdőt és aromaterápiás finn szaunát tudnak ajánlani.

Expressz wellness - 4 egynapos ajánlat

Extra: a római gőzfürdő és a különleges tepidárium, ahol kőből és márványból készült, átmelegített ágyak segítik a lazulást és a méregtelenítést.

Oázis Wellness Park
Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 184.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 06.00–21.30, hétvégén és ünnepnapokon: 08.00–21.00
Bővebben: www.oaziswellness.hu »

 Aquasziget Esztergom

A Duna-parti kis szigeten álló modern épület fedett élményfürdőjében a csobogók, gejzírek és pezsgőmedencék között még komolytalan versengésre is van lehetőség az időmérős csúszdákon. Pihenés és feltöltődés szempontjából is igazi édenkert: testszépítő, stresszoldó és gyógyászati kezelések, továbbá fito- és aromaterápiás, valamint algás és iszapos masszázsok egész sora szerepel a listájukon. A teljes relaxációt különféle pihenőhelyiségek biztosítják, a szépségszalon széles kínálatából választva pedig felfrissült testünk az optikai tuningot is megkaphatja.

Expressz wellness - 4 egynapos ajánlat

 

Extra: itt kipróbálhatod az igazi hammamot, vagyis törökfürdőt, továbbá a watsu elnevezésű vízi meditációs masszázst.

Aquasziget Esztergom
Cím: 2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 5.
Nyitva tartás: élményfürdő, Wellness Világ – hétfőtől péntekig 12-től 20 óráig, hétvégén 9-től 20 óráig
Hamam: nyitás mindennap 12 órakor, első kezelés megkezdése 12.30 órakor, az utolsó 19 órakor
Bővebben: www.aquasziget.hu »

 Aquantis – Dunaújváros

A kétszintes wellnessközpont úszómedencéi, barlangmedencéi, pezsgőágyai és masszírozó vízsugarai igazán ideálisak a fáradt test felfrissítésére. A melegre vágyók többféle hangulatos szaunaceremóniából, valamint gőz- és aromakabinból választhatnak, akik pedig előtte a mozgástól szeretnének megizzadni, azokat egyéni és csoportos edzések is várják a fitneszrészlegben.

Expressz wellness - 4 egynapos ajánlat

Extra: a ruhában is igénybe vehető akvamasszázs a különlegesen kialakított masszázsgépen, amely változó erősségű vízsugarakkal dögönyözi a test hátsó részét.

Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ
Cím: 2400 Dunaújváros, Építők útja 7/A
Nyitva tartás: hétfő–péntek: 9.00–21.00, szombaton 9.00–22.00, vasárnap 9.00–21.00
Bővebben: www.aquantis.hu »

 Termálfürdő – Agárd

A Bika-völgyben épült fürdő lehetővé teszi a szórakozást és a regenerálódást egy helyen. Az ezerméteres mélységből érkező, 32–36 °C-ra visszahűtött termálvíz az egész testet hatékonyan felfrissíti, és jót tesz mozgásszervi és ízületi problémák esetén is. Itt bizonyos gyógykezelések beutaló nélkül is igénybe vehetők, érdemes hát különlegességként kipróbálni egy víz alatti sugármasszázst, súlyfürdőt vagy szénsavfürdőt.

Expressz wellness - 4 egynapos ajánlat

 

Extra: a stresszoldó Caracalla-kezelés, amely ötvözi a fürdőzést, a hidromasszázst és a fényterápiát.

Agárdi gyógy- és termálfürdő
Cím: 2484 Agárd, Fürdő tér 1.
Nyitva tartás: hétköznap 8.00–21.00, szombat, vasárnap és ünnepnap 9.00–21.00
(A fürdő wellnessrészlege mindennap 9.00–21.00 óra között tart nyitva.)
Bővebben: www.agarditermal.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top