Szabadidő

Szeretsz utazni? Itt a Főszezon’09! Belföldi Turisztikai kiállítás és szállásbörze

A III. Főszezon belföldi turisztikai kiállítás ismét remek családi programokkal és kihagyhatatlan akciókkal csalogatja a közönséget szeptember 18-20. között.

Immár hagyomány, hogy nem telhet el úgy az ősz első hónapja, hogy a WestEnd City Center Millennium tetőkertjén ne mutatkozna be Magyarország sokszínű turisztikai kínálata.

A kiállítás főszereplője természetesen Magyarország, csodálatos tájaival, városaival, falvaival, turisztikai látnivalóival – a rendezvényen valamennyi turisztikai régió képviselteti magát A kiállítók idén is számtalan kihagyhatatlan akcióval készülnek a rendezvényre, így akár ötvenszázalékos árkedvezménnyel is foglalhatunk szállást az őszi-téli hónapokra, sőt akár tavaszra is. A kínálatban mindenki megtalálja majd az igényeinek és pénztárcájának leginkább megfelelő lehetőséget a négy-öt csillagos szállodáktól a vidéki szálláshelyekig.

Szeretsz utazni? Itt a Főszezon'09! Belföldi Turisztikai kiállítás ás szállásbörze

 

A kiállítás három napjára valóra válik a szlogen: „Falu a város felett”. A szokásos standok helyett csinos faházak idézik fel a vidék hangulatát, s külön „utcában” mutatkoznak be a falusi vendéglátók és a kézműves élelmiszertermelők az ország minden tájáról. A Kulturális Turizmus Évében a rendezvény díszvendége nem is lehet más, mint Pécs és az Európa Kulturális Fővárosa 2010 programsorozat.

A színpadokon mindhárom nap sport- és táncbemutatók, táncház és népzenei koncertek, hagyományőrző együttesek szórakoztatják a látogatókat, a kisebbeknek az ÖkoTér lelkes csapata tart érdekes, környezettudatos szemléletre oktató játékos foglalkozásokat.

A kiállításra a belépés ingyenes!

Főszezon'09 - Belföldi Turisztikai kiállítás ás szállásbörze

 

Időpont: 2009. szeptember 18-20.
Helyszín: Budapest, Westend City Center, Millenium Tetőkert
Bővebben: www.foszezon.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top