Szabadidő

Adventi koncertre készül Szekeres Adrien

A nagysikerû májusi Thália Színházbeli koncert folytatásaként december 10-én ismét különleges zenei élményt szeretne nyújtani Szekeres Adrien, ezért több meglepetéssel készül, de ez egyelõre legyen titok...





Az impozáns helyszínen felcsendülő dalok szimfónikus aláfestése még meghittebbé varázsolja az Advent második vasárnapján rendezendő estet. A látványos díszlet, a színházi atmoszféra, méltó helyszínűl szolgál egy ünnepi koncerthez.

A két órás programban a Futok a szívem után és az Olthatatlanul című nagylemezekről ismert szerzemények mellett természetesen elhangzanak népszerű karácsonyi slágerek is. A dalcsokorban többek mellett a Csendes éj, a Száncsengő és a Pásztorok kapnak helyet, de az ünnepre való tekintettel az énekesnő két saját nótája, a Szeretet ünnepén és Elhinném is felcsendül majd.

A slágerlisták élén szereplő nagysikerű “Kikötők” című Adrien és Gáspár Laci duett is hallható lesz, sőt a Fool Moon tagjai is színpadra lépnek, ami ismét garanciát jelent a magas színvonalú vokális hangzásra.

A december 10-én, 19 órakor a bensőséges hangulatú koncerthez legideálisabb helyszínen, a Thália Színházban kezdődő koncertre látogatók számíthatnak néhány meglepetésre is. Megtudtuk, hogy Adrien egyik személyes ajándéka egy dedikált, karácsonyi dalokat tartalmazó minialbum, amely kereskedelmi forgalomba nem kerül. A művésznő szeretne nagy élményt nyújtani közönségének, ezért több meglepetéssel is készül, de ez az exkluzív fellépés estjéig legyen titok…





Időpont: 2006. december 10. 19.00

Helyszín: Budapest, Thália Színház

Vendégek: Gáspár Laci, a Fool Moon tagjai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top