Szabadidő

Szex, szerelem, költözés

Az év randimozija Sarah Jessica Parkerrel és Matthew McConaughey-vel immáron DVD-n is hozzáférhetõ - ha kihagytad a moziban, most pótolhatod otthon, akár családi körben.




Otthon a legjobb, tartja a mondás, de meddig és hogyan? – teszi fel a kérdést az idei év kiugró sikerű romantikus komédiája, az Anyám nyakán.

A csattanós vígjáték a családi fészekben kórosan sokáig tanyázókat veszi célba. A történet középpontjában a jóképű Tripp áll, aki 35 éves és még mindig nem repült ki anyuék mellől. Ez nem csak az aktuális csajoknak ciki, de a szülők számára is egyre kínosabb. Ezért felfogadják a csinos és rafinált Paulát, akinek a specialitása az örökifjú fiúknak megadni a kezdő lökést az önálló élethez. A fondorlatos terv működne is, ha nem szólna közbe néhány aprócska, de váratlan tényező…



Extrák

Matthew McConaughey és Sarah Jessica Parker csípős nyári mozija 5.1 –es magyar szinkronnal élvezhető és az egyáltalán nem szokványos extrák magyar felirattal nézhetők végig.





„A stáb kiválasztása: Így készült az Anyám nyakán” kisfilmben a rendező többek között szót ejt arról, hogy a klasszikus Billy Wilder alkotások lebegtek a szeme előtt forgatás közben, hiszen azokban is a félrevezetés a fő motívum. Az egyik főszereplőről pedig megtudjuk, hogy a civil életben még mindig otthon lakik, és egyelőre nem tervez változtatni ez ügyben semmit.

„A rövidfilm egy újfajta társadalmi jelenségről” extrában megismerkedhetünk azzal a ma már világjelenségnek számító tendenciával, amely szerint egyre több diplomás férfi a harmincas évei után sem szakad el a családtól és továbbra is együtt él a szüleivel. Az alkotók be is mutatnak néhányukat közülük, akik teljesen normálisnak tartják ezt a helyzetet. Sarah Jessica Parker lesújtó véleményt fogalmaz meg velük kapcsolatban. Úgy véli, hogy csak lustaságból nem mernek kilépni ezek az érett srácok ebből a kényelmes állapotból.


„A randizás az új évezredben” kisfilmben az online párkereső oldalak és a társközvetítő irodák vezetői mesélik el a tökéletes randevúk ismérveit illetve adnak tanácsot férfiaknak, nőknek egyaránt. Érdemes meghallgatni a tanácsaikat. Szerintük a pasiknak nem árt már az első randin mesélniük az álmaikról, vágyaikról és egy szót se ejteniük a félelmeikről, ezáltal hatványozottan növelhetik a pozitív benyomást magukról. A hölgyek viszont akkor járnak jó úton, ha picit visszahúzódnak és titokzatosak maradnak. Ez a viselkedés ugyanis felébreszti a másik nem fokozott érdeklődését irántuk. Ezen kívül még jó pár hasznos kommunikációs trükk is kiderül az összeállításból.







DVD infók
Eredeti cím: Failure to Launch
Típus: Színes, szinkronizált amerikai romantikus vígjáték
Főszereplők:
• Matthew McConaughey
• Sarah Jessica Parker
Rendező:
• Tom Dey
Hossz: 90perc
Hang: magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1)
Felirat nyelv:  magyar, angol, cseh, lengyel, bolgár, izlandi, portugál, héber, görög, horvát, szlovén, arab, román, szerb
„A Moviefon.com interaktív interjú” extrában Matthew McConaughey és a filmben az apját alakító, Terry Bradshaw beszélgetnek egymással a szerepükről, a filmről és mindenről, ami eszükbe jut. Humoros ugratásaikból többek között válasz kapunk arra, hogyan csókol Kathy Bates illetve arra is fény derül, hogy miért nevették halálra magukat a pucér jelenet felvétele közben.

„Az Anyám nyakán verseny” egy igazán különleges extra. Az alkotók ugyanis a produkció premierjével egyidőben meghirdettek egy megmérettetést, amelyben keresték a leges-leginkább a szülei nyakán élő fiatalt. A kisfilmben már csak a 3 döntőssel találkozunk, akiket 300 jelentkezőből választottak ki. A díjért – amely egy luxuslakás fél éves ingyenes bérlete volt – a tipikus otthongubbasztó 23 éves Kiel, a 29 éves család kedvence Kathy és a 21 éves Thomas, akinek barátnőjét pont az apja nyúlta le, szállt síkra. A győztes személye a kisfilm végére kiderül.

Forrás: InterCom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top