nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Kuba

Kubába meglepõen könnyû eljutni, ráadásul nem fogunk csalódni, hiszen az ország valóban rendelkezik mindazzal, amit a turistacsalogató szórólapok kínálnak: napfény, homok, strand, mojito van bõven.
NLCafé
f Ajánlom

És ha ez nem lenne elég, állandóan szól a zene, egymást érik a látványos műemlékek és épületek, a helyiekkel pedig akkor is hosszan elbeszélgethetünk, ha történetesen nem is tudunk spanyolul.

Kuba bővelkedik a képeslapra kívánkozó tökéletes strandokban. A több mint 300 természet adta tengerparti strand, a világ legnagyobb korallzátonyai, a sokcsillagos üdülőhelyek és a romantikus, elhagyatott táborhelyek között mindannyiunk számára akad egy talpalatnyi kubai föld.

A kötet tartományról tartományra mutatja be az országot, külön figyelmet szentelve Havannának. Az eligazodást részletes, könnyen áttekinthető  térképek segítik, többek között egy színes országtérkép is. A könyv végén a spanyol szókincset felölelő praktikus kisszótár található.

Minden – egy külföldi út során szükséges – információt, telefonszámot  megtalálunk  benne (pl. rendőrség, kórház, pénzváltók, mosodák, internetkávézók), sőt a legjobb szállodák, éttermek, szórakozóhelyek, bárok elérhetőségét is.

Szerző: Conner Gorry

Kiadó: Park Kiadó – Lonely Planet útikönyvsorozat

Ára: 7.500 Ft-

A könyvet itt is megrendelheted. Klikk ide! »

A sorozat további kötetei:
Horvátország »

Olaszország »
Megosztás Facebookon