Szabadidő

Lakástrend és design kiállítás a Mûcsarnokban

Március 4-7. között láthatják az érdeklõdõk a budapesti Mûcsarnokban a Lakástrend és design kiállítást, amely várhatóan minden eddiginél nagyobb szabású lesz.

Immár hetedik évébe lép a népszerű seregszemle, amely lassan felnő a világ legrangosabb hasonló tematikájú bemutatói közé, mint amilyen a Köln Messe vagy a milánói Salone.

A Műcsarnokban megrendezendő bemutatón klasszikus enteriőröket és ultramodern designterveket egyaránt láthatunk. A látogatók érdekes szakmai előadásokat hallgathatnak meg a formatervezés és a design világából, szombaton pedig hajnalig tartó, performance-szal tarkított éjszakára számíthatnak, amikor is hajnali kettőig szól majd a dzsessz.

A rendezvényen a Magyar Iparművészeti Egyetem diákjainak is lehetőséget biztosítanak a bemutatkozásra, az általuk megálmodott tárgyak, tervek kiállítására.

A négynapos kiállítás fénypontja a szombati esti, Pege-koncerttel valamint divat- és táncbemutatóval fűszerezett, hajnali kettőig tartó mulatság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top