Halle Berry

Boldog születésnapot!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Miután részt vett a Miss USA választáson, Halle Berry modellnek állt, s ez hozta meg neki az elsõ TV-s szerepet az 1989-es „Living Dolls" címû sorozatban.
2003. 08. 14. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Az 1969-ben született, feltűnően csinos és elegáns afrikai-amerikai szépség gyorsan híressé vált a szakmában, főleg azért a beleélésért, amivel szerepeit eljátssza, még azután is, miután a kamerákat kikapcsolták. Ezt a technikát több kollega nem szerette, főleg amikor bejelentette, hogy több napig nem fog fürödni, hogy minél hitelesebben játszhassa a crack-függő lányt az 1991-es Spike Lee filmben, a Dzsungellázban. Ugyanakkor ez a mozi hozta meg neki az igazi áttörést. A következő évben Eddie Murphy szerelmét játszotta a Bumerángban, majd 94-ben Kőkobaki Sharon Stone-t alakította a Flintstone család megfilmesítésében. A közönség és a kritikusok is kedvelték Berryt, 1998-as játéka a Bulworth-ben csak növelte a rajongótáborát. Sajnos az összes dicséretet beárnyékolta az az eset, amikor 2000. február 23-án átment a piroson, ütközött egy kocsival, majd otthagyta a helyszínt. Nemsokára bemutatott következő filmjében többek között John Travolta lesz a partnere.

Azóta persze ismét jól van, miután idén megkapta a hőn áhított Oscart, Bond-lány lett belőle, és talán házassága is helyreáll.

Olvass tovább

Hozzászólások