Bond, a kertész

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Pierce Brosnan valóban a királynõ legjobb ügynökéhez méltó életet él: a múlt héten néhány újságírót körbevezetett malibui házának kertjében.
2002. 10. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Mint kiderült, Brosnan és felesége lelkes kertészek, de a 007-es palántázás és gyomlálás közben is méltó marad Bondhoz: egyszerre hagyománytisztelő és vakmerő. A házigazda a kert négy sarkában saját maga ültetett teacserjéket: a Hawaii hagyomány szerint ez távol tartja az ártó szellemeket. A háziak egyébként is többnyire saját termésű fűszerekkel ízesítik főztjüket, sőt, illatszert is készítenek néhány egzotikus növény kérgéből.

Pierce Brosnan, aki a Halj meg máskor! (Die Another Day, hazai bemutató: december 19.) forgatási szüneteiben egész rövid időre is gyakran hazarepült, a következő szavakkal lepte meg az újságírókat: – Forgatni jó hecc, Bondnak lenni nagy móka, de a legjobb dolog a világon mégis az, ha az ember kiülhet a teraszára, onnan nézheti a tenger fölött vöröslő, lemenő napot, és közben elszívhat egy hatalmas kubai szivart. Ez az élet értelme, a többi csak játékos körítés.
Olvass tovább

Hozzászólások