nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Vilmos herceg

A jóképû és sármos William Arthur Philip Louis herceg a kor elõrehaladtával a királyi család elsõ számú szexszimbólumává lépett elõ.
NLCafé
f Ajánlom
A nép Diana iránti szeretete úgy néz ki az időközben felcseperedett Vilmosra szállt át. Fiatal női rajongói több száz netes oldalt készítettek kedvenc hercegükről. Diana a gyerekeket már kiskorúakban megpróbálta úgy nevelni, hogy a „való világból” is minél többet megismerjenek, így elvitte őket olyan helyekre, mint a vidámparkok, vagy a McDonalds. A médiát is kérte, hogy a gyermekeket ne zargassák. Vilmos az Eton College-en érettségizett, majd utána kihagyott egy évet, hogy újult erővel mehessen egyetemre.

Vilmos, az angol trón örökösének és az anglikán egyház jövendőbeli fejének jó iskoláztatása a Királynőtől, férjétől, Canterbury püspökétől és királyi tanácsosok csapatától függ. Vilmos utcai ruhákat szeret viselni, táncolni és motorozni. Az egy év kihagyást lovaspólózással akarta tölteni Argentínában, de apja az ötletet túl dekadensnek nevezte. Bár nincsenek kötelezettségei, Vilmos mégis meg szokott jelenni eseményeken családjával.
Megosztás Facebookon