Szabadidő

Fanta Karnevál Budapesten

Február elején, Miskolcról indul útjára az ország legnagyobb városait bejáró Fanta Karnevál. Az eseménysorozat február 9-én délután érkezik a fõvárosba, ahol csatlakozik a XI. Budapesti Farsanghoz, a jelmezversennyel egybekötött hatalmas utcai bulihoz.

Február 9-én immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Budapesti Farsangot.

Az esemény fő támogatója a Fanta, amely jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy az idén még színesebb, látványosabb legyen az ország legnagyobb jelmezversenye.





Az esemény napján, február 9-én már a nevezés ideje alatt, 14 órától bohócok és artisták szórakoztatják a közönséget a Clark Ádám téren. A jelmezversenyre díjtalan a nevezés. De annak is érdemes eljönnie, aki nincs beöltözve, hiszen a helyszínen arcfestők gondoskodnak arról, hogy mindenki átváltozhasson. A maskarás karneváli menet 15 órakor indul a Clark Ádám térről a Lánchídon át a Vörösmarty térre. Itt, a zsűri előtt mutathatja be mindenki tréfás öltözékét, a bírák 18 órakor hirdetik ki az eredményt.





A Fanta 300.000 Ft-al jutalmazza a legjobb jelmezt, a három legötletesebb csoportjelmezes pedig baráti társaságával együtt vacsorát és egész estés szórakozást nyer a karneváli party-ra a Pacha Klubba. Emellett 100.000 Ft-os főpolgármesteri díjjal, olaszországi utazással, ajándékcsomagokkal jutalmazzák a karnevál legötletesebb, legbulisabb jelmezeit és csapatait. A Vörösmarty téren – a nézelődőknek – a jelmezfelvonulás mellett a 100 Folk Celsius és a Pa-dö-dö ad koncertet, végül pedig egy télbúcsúztató musical show is színesíti az eseményt.

Idén a Fanta Karnevál rendezvénysorozat részeként rendezik meg a XI. Budapesti Farsangot. Az ország több nagyvárosát végigjáró eseménysorozat február 1-jén indul útjára Miskolcról, és Budapesten kívül Debrecen, Pécs, Győr valamint Szeged bulizni vágyó fiataljait várja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top