Szabadidő

LIBIDÓ – Vissza az ösztönökhöz

Mennyit kell a nõknek borotválkozniuk mielõtt kiléphetnek az utcára? Miért nem vethetik rá magukat a férfiak a nõkre az utcán? Miért kell elõbb engedélyt kérniük? Miért szeretik a nõk a hatalommal bíró férfiakat és a férfiak a csinos nõket?

Kaphat-e igaz szerelmet egy csúnya nő? Adhat-e valódi szerelmet egy prostituált? Akarhatjuk-e folyamatosan azt, ami már miénk? Szégyelljük magunkat miatta, vagy úgyis minden neveltetésünkön, istenünkön, stb. múlik?

Ezekre a kérdésekre nem kap választ a néző a LIBID♂ – Vissza az ösztönökhöz-ben, de legalább jól szórakozik, és érezheti, hogy nincs egyedül problémáival.





A LIBID♂ – Vissza az ösztönökhöz frenetikus vígjáték arról, hogy ebben a világban gyakran hiba önmagunkat adni.

Lila fiatal nő, aki komoly hormonproblémái miatt elhagyni kényszerül a társadalmat, és a természetben keres magányt és nyugalmat. Egy erdőben élve regényeket ír, amelyek hatalmas sikert aratnak.

Immár híres emberként tér vissza a társadalomba, és elkezd barátot keresni magának. Rose nevű pszichológusa és barátnője segítségével randizni kezd Nathannel, a kissé hibbant tudóssal, aki egereket tanít kulturáltan enni.





Egy nap éppen túráznak, amikor találkoznak Puffal, a vademberrel, akit szellemi fogyatékos apja majomként nevelt az erdőben. Nathan elhatározza, hogy hazaviszi magával Puffot, és az egereken kikísérletezett módszerek segítségével az elegancia és műveltség mintapéldányává neveli. Minden rendben is megy attól az apróságtól eltekintve, hogy amint Puffnak van öt szabad perce, már rohan is a prostikhoz. Mialatt Puff szexuális vágyaival küzd, Nathan felfedezi Lila hormonproblémáit, és beleszeret francia asszisztensébe, Gabrielle-be.





Bár a szereplők és a helyzetek elég extrémek, a film tele van olyan elemekkel, amelyekkel bárki könnyen azonosulni tud. A szereplők kiválasztása is arra koncentrált, hogy a színészek ne csak jó időérzékkel, karizmával, és komikus képességekkel rendelkezzenek, hanem képesek legyenek a történet érzelmi vonatkozásaiban is maradandót nyújtani:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top