Szabadidő

All For Love

Itt a vadonatúj sztárcsapat! A szerelem nagykövetei az All For Love nevet választották. A csapat – a designer, a sminkes és a fodrász felkészítése után – készül elsõ videoklipjére és kislemezére, ami a szerelem napján, Valentin napon érik meg.




Az RTL Klub által rendezett Üstökös tehetségkutató verseny négy nyertese, Sofie, Claire, Vivien és Mc.Lovely sok-sok lelkes pályázó közül került ki. Ahhoz, hogy elinduljanak a sztárrá válás útján, bizonyítaniuk kellett ének- és tánctudásukat, pszichológiai alkalmasságukat.

Az All for love tagjai azóta aláírták szerződésüket – mostantól a Warner Music Hungary és a Samurai Songs Records szárnyai alá tartoznak.

Folyamatosan járnak énekórákra, tánckoreográfia-órákra (az Ámokfutók tánciskolában – Susie az Ámokfutók koreográfusa tanítja őket) és természetesen beszédtechnika órákat is minden nap vesznek, ahol a szép beszéd megtanulása mellett az interjúkra is felkészítik őket.






Átestek egy „kis” átalakításon: a fodrász (Perényi Ádám) egy új, egymáshoz is passzoló hajdesignt alakított ki együttműködve a stylisttal (M’orsey Angliából) és a sminkmesterrel (Kukovicza Timea). Természetesen azt is tanulják, hogy tudják saját maguknak elkészíteni a frizurát és az arc design-t (kozmetika, sminktanulás).

A ruhák pedig egyenesen csodálatosak, leírni sem lehet azt az örömöt ahogy fogadták M’orsey által rájuk szabott ruháikat – melyeket az Angliából érkezett stylist úgy készített el, hogy figyelembe vette egyéniségüket, kívánságaikat és érzelemvilágukat – emellett természetesen arra is figyelt, hogy a 4 fiatal ruhája egy stílust tükrözzön és illeszkedjen frizurájukhoz, sminkükhöz.





Nem maradhat el a mindennapi testedzés sem – ez főleg Mc. Lovely-ra vonatkozik, aki azóta már 7 kilót fogyott, de természetesen a lányok is járnak fitness órákra és futni is.
Tény tehát, hogy a „sztárrá válás” rengeteg munkával jár * és gyakorlatilag nincs is szabadidejük, de saját bevallásuk szerint ezt ők egyáltalán nem bánják, hiszen beteljesült rég áhított álmuk. Persze a rengeteg munka mellett azért hétvégenként van idejük egy kis kikapcsolódásra, nemrégiben ők is jártak Kozso mesebirodalmában és buliztak egy nagyot az újdonsült „családjukkal”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top