Szabadidő

Súgó Csiga Díj

A Súgó országos színházi programmagazin 2002. január 21-én ismét elindította internetes szavazását, amelynek során Magyarország legnépszerûbb színészére adhatják le a szavazatukat az internetezõk.





A szavazás két fordulóból áll. Az első forduló február 20-ig tart, ekkor a 25 legtöbb szavazatot kapott színész bekerül a második fordulóba. Ennek lezárására március 21-én kerül sor, amikor eldől, hogy ki Magyarország 12 legnépszerűbb színésze. Ezt egy sajtótájékoztató keretében jelentik be.






A Súgó által alapított Súgó Csiga Díjat, Magyarország legnépszerűbb színésze 2002. március 27-én este, a Színházi Világnap alkalmából rendezett nagyszabású gálán veheti át. A Súgó Csiga Díj vándordíj, melyet a tavalyi év nyertesétől, Alföldi Róberttől vesz át a 2001-es év díjazott színésze.





Az internetezők március 25-ig szavazhatnak, majd március 27-én a Színházi Világnap programjának lezárásaként a Súgó Csiga Díj-gálán derül , hogy ki lett „Magyarország legnépszerűbb színésze” 2001-ben, melyet a Thália Színházban rendeznek meg.

Néhányan a jelöltek közül: Básti Juli, Törőcsik Mari, Halász Judit, Kováts Adél, Kamarás Iván, Garas Dezső, Lukács Sándor, Rékasi Károly


 


Kapcsolódó link:


• A szavazóoldal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top