Szabadidő

Natalia Oreiro

A rajongók várakozásának eleget téve szeptember 29-én 19:00-tól a Kisstadionban ismét színpadon Natalia Oreiro, a Vad angyal és a Híresek és gazdagok tévésorozatának sztárja, akinek két albuma közül a Tu Veneno Magyarországon platinalemez lett, valamint a Latin Grammy-díjra jelöltek között van.




Natalia Oreiro április 4-i koncertjére 48 óra alatt keltek el a jegyek, így több ezer rajongó maradt le egy fergeteges latin estről.

A ShowTime Budapest szeptember 29-én 19:00-tól egy újabb lehetőséget biztosít a rajongóknak egy kétórás élő koncerttel, ez alkalommal a Kisstadionban. Azért ez a helyszín, mert így lényegesen csökkenteni lehet a jegyek árát, kedvezve a nagycsaládosoknak, valamint az alacsonyabb jövedelemből élőknek, akik esetleg a magasabb jegyárak miatt maradtak le az argentin csillag legutóbbi magyarországi koncertjéről.

A Budapest Kongresszusi Központ befogadóképességének közel hatszorosát kitevő Kisstadion remélhetőleg elég helyet kínál Natalia hatalmasra nőtt rajongótáborának. A koncert időpontja elsősorban a vidéken élőknek és a fiatalabb korosztálynak kedvez.

A ShowTime és TicketExpress a szeptember 1-ig a 1065 Budapest, Andrássy út 18. címre postai utalványon beérkezett megrendeléseket (a megrendelt jegyek ára + 700 Ft kezelési- és postaköltség), valamint a szeptember 15-ig a ticketexpress weboldalon kifizetett jegyeket biztosítani tudja.

Jegyek a bejelentést követően a TicketExpress, valamint az ismert jegyirodákban 3900, 4900, 5900 és 6900 Ft-os áron kaphatók. A 100 cm alatti gyermekek kísérővel ingyen látogathatják a rendezvényt.

További információért hívják a TicketExpress információs telefonszámát: (06 1) 312 0000 vagy látogassák meg az rtlklub weboldalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top